Najbolje pješčane plaže Hrvatske

Želiš na more u Hrvatsku i tražite lokaciju koja ima pješčanu plažu? Savjetujemo da onda posjetiš sljedeća mjesta. Hrvatska možda nema pijesak kao što je onaj na Maldivima ili Baliju, ali itekako ima puno pješčanih plaža, a neke od njih će vas zaista ostaviti bez daha. Ako tražite ponudu smještaja pogledajte preporučeni smještaj uz svaku spomenutu plažu klikom na link pokraj teksta.

Rajska plaža, otok Rab

Predivna i 1.5 km dugačka plaža u Loparu na Rabu je jedna od najboljih plaža za obiteljski odmor. San Marino hotel nudi boravak u sobi uz plažu uz uključen polupansion.

Saplunara, Mljet

Na otoku Mljetu nalazi se čarobna pješčana plaža Saplunara i nama osobno najbolja plaža u Hrvatskoj. Za odličan odmor pokraj plaže izdvajamo apartmane Feral.

Pećine, Šilo na Krku

Na otoku Krku u mjestu Šilo nalazi se odlična pješčana plaža. Šilo je udaljeno oko 2h od Zagreba. Izaberite apartmane Ruzmarin.

Crni Molo, Crikvenica

Iako je ovo šljunčano-pješčana plaža stavit ćemu ju na popis. Jedna od najboljih plaža u Hrvatskoj na manje od 3h autom od Zagreba i okolice. Crni Molo je top izbor za vikend odmor i kupanje. Za boravak svakako preporučujemo Vilu Harmonie koja se nalazi na 30m od mora i 300m od plaže Crni Molo.

Kraljičina plaža u Ninu

Savršeno mjesto za obiteljski odmor. Ovdje je more super plitko i toplo, a plaža dugačka i pješčana. Za boravak uz plažu preporučujemo apartman Monika Nin.

Vela Pržina, Lumbarda na Korčuli

Korčula ima lijepe plaže, a nama osobno najljepša je Vela Pržina. Pijesak, toplo more i plitko more. Za svoj boravak rezervirajte predivnu Villu Bella Vista.

Duće, Omiš

Duće se prostire na 6km i nudi neke od najboljih pješčanih plaža. Lokacija kod Omiša, Duće, je idealna za obiteljski odmor. Odličan apartman vrlo niske cijene je Seaview Grizelj apartman.

Bijeca, Medulin

Najbolja plaža u Medulinu i okolici. Super izbor za parove i ljubitelje pijeska i plitkog mora. Odličan Arena hotel holiday je najbolji izbor za smještaj.

Sakarun, Dugi Otok

Sakarun je jedinstvena plaža kakvu bi zaista morali vidjeti za života. Jedna od najljepših plaža na Jadranu. Odličan izbor za odmor za sve koji žele posebnu plažu sa pijeskom i predivno čisto more. Smještaj koji predlažemo je Gorgonia Apartman, pogled na more i lokacija uz more.

Credits. beach, Croatia by Free-photos from Pixabay

Vidi više:

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

Leave a Reply