Najljepše plaže na otoku Rabu

Ove godine za ljetovanje izdvajamo predivan otok Rab i predstavljamo 3 najljepše plaže na otoku. Ako želite ljetovanje na Rabu izabrali smo odlične apartmane koje možete vidjeti na linkovima ispod. Javite nam se na fejs grupi klikom ovdje ako želite dodatne informacije.

Rajska plaža

Rajska plaža na Rabu je jedna od najljepših plaža u Hrvatskoj. Nalazi se u mjestu Lopar, ima plavu zastavu i pješčana je plaža. Idealno za sve koji vole pješčane plaže i plitko more, a vrlo je popularna za obiteljska putovanja  s djecom. Za boravak blizu plaže birajte Valamar San Marino.

Sahara

Iako ima naziv po pustinji iz Afrike ovdje ima itekako puno zelenila, a ovo je po mnogima najljepša pješčana plaža na otoku Rabu. Otok Rab ima 30-tak plaža sa sitnim pijeskom, a ova slovi kao najbolja, a mi se slažemo s tim izborom. Odličan izbor za smještaj je hotel villa Barbat.

Ciganka

Jedna nešto drugačija plaža koja je nudistička, a nalaze se pokraj plaže za pse. Do ove plaže možete kroz borovu šumu, a plaža je pješčana dok je more ovdje smaragdno zelene boje. Za one koji vole biti nešto slobodniji ovo je najbolja plaža na Rabu.

Imate li vi svoju omiljenu plažu na Rabu?

Pošaljite nam fotke plaža s otoka Raba na fejs grupu.

Vidi više:

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: Otok Rab / isaac74/can stock photo

Leave a Reply