Najbolje plaže Makarske – pogledajte

Makarska i njezina Rivijera su već godinama jedno od najboljih ljetovališta na Jadranu. Ove godine su preporučena hit destinacija i nadamo se da ćete izabrati ljetovanje u Makarskoj i na njezinoj Rivijeri. Predlažemo da pročitate koje su to najbolje plaže Makarske. Kliknite i na linkove ispod za preporučeni smještaj.

Punta Rata

Punta Rata je u prošlosti dobila i nagradu za najbolju plažu Europe i smatramo da je to dovoljno da ju svrstamo na ovaj popis najboljih plaža. Ako ju niste vidjeli do sada zaista ste puno toga propustili. Za odmor blizu ove plaže pogledajte smještaj HOTEL SUNCEVA POSTELJA. Top hotel za boravak na Makarskoj Rivijeri.

Tučepi

Plaža Tučepi se nalazi u Tučepima na Makarskoj Rivijeri. Odmah tu se nalaze i hoteli te apartmani, a plaža je šljunčana i dugačka je čak 4 kilometra. Za odmor uz plažu izaberite HOTEL TUI.

Nikolina

Odlična plaža koja se nalazi na rivijeri Makarske u Baškoj Vodi. Ovdje imate i odlične hotele te apartmane koji nude pogled na plažu i more. Za boravak izaberite Villu Verica.

Donja Luka

Plaža kod centra Makarske. Ako boravite baš u Makarskoj ovo će vam biti najbliža plaža koju preporučujemo da posjetite. Ovo je šljunčana plaža koja je duga nekoliko kilometara. Za odmor u centru Makarske izaberite BIOKOVO HOTEL.

Planirate li na ljetovanje ove godine? Komentirajte. Posjetite našu grupu na fejsbuku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Makarska by tupungato photos/123rf

Leave a Reply