Kako platiti putovanja

Vjerojatno se pitate kako kupiti putovanja (hotele i avionske karte) koje vam predstavljamo.

Odgovor je jednostavan, online i karticama.

Ne postoji gotovinski način plaćanja jer mi nemamo ured i mi nismo putnička agencija. Mi smo stranica za najjeftinija putovanja i bavimo se preporukama putovanja. Želite li kupiti naše preporuke putovanja jednostavno trebate kliknuti na link za preporučene avionske karte i/ili smještajnu jedinicu i platiti online. Telefonski broj i druge kontakt informacije možete dobiti od stranica s kojih kupujete vaše putovanje, svaka od stranica za koju objavimo link ima telefonski broj i email za kontakt dok neke od njih imaju i uživo razgovor s agentom za putovanja. Upravo iz ovog razloga nema potrebe da mi dajemo broj telefona ili druge kontakt informacije, sve što možete tražiti imate na stranicama do kojih dolazite klikom na linkove koje objavljujemo.

Za više informacija uvijek možete poslati ili nam se obratiti putem FB stranice. Moramo upozoriti da nam ne šaljete pitanja na koja već imate odgovor napisan (vidi tekst iznad).

Stranice koje mi predstavljamo i preporučujemo za kupnju avionskih karata su:

Stranice koje preporučujemo za smještaj na putovanjima su:

KUPOVANJE PREKO RUMBO STRANICE!

Vjerojatno se pitate zašto vaša cijena ne odgovara našoj ukoliko želite kupiti preko Rumbo stranice. Odgovor može biti u 2 slučaja. Prvi je taj da ste vi osobno nakon odlaska na Rumbo stranicu kliknuli na promjenu jezika. Jezik mora ostati Španjolski, a za prijevod koristite google page translate. Drugi slučaj je taj da se u lijevom kutu promjenili način plaćanja. Kada mi postavimo link on je na a:) španjolskom i b:) plaćanje s Maestro karticom. Promjena načina plaćanja ili jezika momentalno diže i samu cijenu. Trik je u tome da Rumbo nudi popus od 20 + eura ako avionsku kartu plaćate s maestro karticom i to na njihovoj stranici koja je na španjolskom jeziku. Nakon plaćanja dobivate račun i rezervacijski kod na email. Taj kod i vaš email služe za logiranje na recimo (My Booking kod Ryanaira) nakon čega možete napraviti check-in tj. prijavu za let i isprintati svoje karte.

Leave a Reply