Najbolje plaže Dubrovnika i okolice

Ako planirate prvo putovanje u Dubrovnik sigurno se pitate kakve su tamo plaže i koje su najbolje. Dopustite dam vam ih predstavimo. Za više informacija kliknite na linkove ispod i slobodno ostavite pitanje u grupu najbolje destinacije za putovanja.

Dubrovnik je najviše poznat zbog povijesti, arhitekture, zidina i kulture, ali je to vrlo dobra destinacija i ako tražite kupanje, odmor na plažama i romantične hotele s pogledom i wellness centrima.

Plaža Sv. Jakov

Plaža sv.Jakov se nalazi kod Ploča u Dubrovniku. Plaža je zaista predivna iako je malena, a okružena je villama i hotelima. Najbolji odmor pokraj ove plaža je u sea view apartmanu (300 kn po osobi).

Banje

Najbolja plaža po mnogim stanovnicima Dubrovnika, a ujedno i najpoznatija plaža u Dubrovniku.  Ovo je pješčano-šljunčana plaža do koje možete lako ako i boravite u centru starog grada ili okolice. Za odličan smještaj izdvajamo predivan OLD TOWN apartman.

Plaža Lokrum

Plaža Lokrum je plaža do koje dolazite brodićem, ali se isplati jer je riječ o jednoj od najboljih plaža u Dubrovniku. Ističemo ovu plažu kao najbolju opciju za miran i opušten dan prepun kupanja i sunčanja.

Plaže u Platu

Plat je dio Dubrovačke rivijere i nalazi se na oko 12km od starog grada Dubrovnika. Ovdje imati više plaža, od kojih su neke i pješčane pa ako volite pijesan pod nogama neće vam biti problem do ovih plaža.

Planirate li na ljetovanje ove godine? Komentirajte. Posjetite našu grupu na fejsbuku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. Dubrovnik by serrnovik/can stock photo

Leave a Reply