Zadar kao top vikend destinacija u svibnju

Zadar je gotovo uvijek savršena destinacija za kratko putovanje ili vikend odmor. Kako je smješten u samom srcu Jadrana savršeno je povezan s unutrašnjosti Hrvatske, ali i otocima. Zadar je grad bogate povijesti i kulture, ali isto tako za ponuditi ima odlične restorane, kafiće i klubove za izlaske. Do Zadra možete vrlo brzo i povoljno autobusom ili osobnim vozilom iz unutrašnjosti Hrvatske. Uživajte šetajući ulicama Zadra, popijte kavu na rivi i posjetite zaštitne znakove grada, Morske orgulje i Pozdrav suncu.

KLIKNITE ZA CIJENE HOTELA I APARTMANA

Nemojte zaboraviti posjetiti crkvu sv. Donata i Arheološki muzej. Ističemo kako su trenutno vrlo povoljne cijene smještaja u samom centru Zadra i preporučujemo da već sada napravite rezervaciju za vikend u svibnju ili lipnju i da već sada rezervirate smještaj za ljetovanje. Cijene noćena kreću se već od 240 kuna za dvije osobe, a mnogi aparmani besplatno će ugostiti vašu djecu, ali i kućne ljubimce. Preporučujemo da kliknete na jedan od tri dolje spomenuta apartmana koji nude odličan smještaj u centru Zadra.

Kliknite na linkove ispod:

Zadar možete posjetiti kroz cijelu godinu, ali najbolje vrijeme za posjetu je između ožujka i listopada. Odličan izbor i za produžene vikend u travnju ili svibnju kao i za praznik Tijelovo.

Za prijevoz do Zadra predlažemo vlastito vozilo ili autobus. Karte za autobus mogu se pronaći već od 70 kuna.

Leave a Reply