Izdvajamo – koliko novaca će vas stajati putovanje u Rim

Izdvajamo – koliko novaca će vas stajati putovanje u Rim. Planirate putovanje u Rim? U nastavku teksta pogledajte kako putovati, gdje boraviti, što vidjeti i koliko će vas novaca stajati putovanje u Rim. Cijene su izražene po osobi, svaki iznos je točan u trenutku pisanja teksta, cijene se naknadno mogu malo promjeniti. Ako imate kakav savjet, pitanje ili dopunu za ovaj tekst pošaljite nam komentar. Želite rezervirati putovanje što prije? Pošaljite nam poruku.

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

Kako do Rima?

Trenutno u 2022.godini iz Zagreba možete u Rim već od 19 eura povratno!!

Avionom iz Splita već od 59 eura ili avionom iz Dubrovnika za 70  eura.

Autobusom i autom ne preporučujemo jer je daleko povoljnije  avionom, a i daleko brže putovanje je ono sa avionom. Za sve koji planiraju budžet putovanja preporučujemo lowcost letove Ryanaira iz Zagreba za Rim. U cijenu je uvijek uključena pristojba kao i osnovna ručna prtljaga.

Gdje boraviti?

Najbolje je u samom centru grada iz razloga što je sve najbitinije upravo u samom centru, a ono što je udaljenije od centra stajati će vas eur i pol (1,5 eur)za vožnju podzemnom željeznicom. Taksi je vrlo povoljan i za 10km vožnje platiti ćete oko 11 eura za 2 osobe što je odličan izbor za prijevoz do recimo Vatikana.

Za odličan izbor preporučujemo i ova 2 predivna apartmana u centru Rima. Kliknite na link i rezervirajte smještaj već danas.

Valentino House – apartman u centru Rima

Guesthouse casa Vicenza – apartman u centru Rima

Koliko iznosi cijena putovanja?

  • Let avionom iznosi oko 19 eura po osobi (iz ZG)
  • Prijevoz vlakom od zračne luke do centra grada iznosi 15 eura po osobi
  • Smještaj u centru Rima iznosi 25 eura po osobi po noćenju, 100 eura za 5 dana, 4 noćenja
  • Hrana u trgovini iznosi gotovo isto kao cijena hrane u Zagrebu
  • Hrana u restoranima je otprilike 16 do 22 eura po osobi za ručak ili večeru
  • Cijena suvenira je od 1 do 5 eura za manje suvenire
  • Taksi je u prosjeku 3 eura polazak plus 1 eur po kilometru

Na stranici Putujmo Jeftino možete pronaći najveći izbor jeftinih putovanja u Rim. Naglašavamo kako to nisu putovanja sa putničkim agencijama nego putovanja koja trebate rezervirati online i sami si organizirati kako i što vidjeti, a razlog takvih putovanja je u velikoj uštedi (više od 50% u usporedbi sa agencijama) i zbog toga što takva putovanja možete rezervirati bilo kada, a ne samo kada to ima organizirano lokalna agencija.Booking.com

Leave a Reply