Rimini – odlično mjesto za ljetovanje ove godine

Rimini se nalazi u Italiji i predlažemo ga kao jednu od najboljih opcija za ljetovanje ove godine. Cijene hotela i apartmana su povoljnije nego u Hrvatskoj, more je odlično, plaže su pješčane, a hrana je jeftina i vrlo bogata te raznovrsna.

Rimini ima gotovo 150 tisuća stanovnika i najpopularnije je ljetovalište Talija na obali mora. Nalazi se prekoputa Hrvatske (prekoputa Zadra) i u blizini San Marina.

Do Riminija se može jednostavno autom, autobusom, vlakom ili avionom preko Bologne. Ako putujete avionom prvo letite u Bolognu odakle imate lokalni vlak za 10eura (1h vožnje) koji će vas dovesti do Riminija.

Rimini je odličan izbor za ljetovanje jer osim niski cijena i lijepe plaže nudi i blizinu drugim popularnim odredištima Italije, kao što su San Marino, Bologna, Firenza ili Ravena. Iz Riminija možete lako putovati po Italiji jer je odlično povezan autobusima i vlakovima.

Grad Rimini je poznat po tisućama suncobrana na plažama (vidi fotku ispod), ali to je zapravo ne samo ljetovalište nego i grad bogate povijest i kulture, slikovitih ulica i predivnog mosta i glavnog gradskog trga.

Za smještaj preporučujemo odličan i jeftin HOTEL DIPLOMAT PALACE.

Cijena boravka je samo 180 kuna po osobi i smještaj je u centru.

Credits: Rimini, Italy by Sailorr / can stock photo

Aviokarte potražite na Skyscanneru, a hotele na Bookingu.  Ako želite da vam drugi besplatno pomognu oko putovanja posjetite Jeftina putovanja, oni uvijek imaju savjete i najnovije informacije oko putovanja.

Za korisne informacije, vodiče i fotografije pridružite se fejsbuk grupi – najbolje destinacije svijeta.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply