Preporuka – ljetovanje na Korzici

Zaboravite na trenutak putovanja na Baleare, Kanarske otoke ili otoke Grčke i posjetite čarobnu i slikovitu Korziku. Ljetovanje ovdje može biti i jedno od najljepših ljetovanja koje ste imali. Cijena hotela se kreće već od 300 kn po osobi za noćenje, a avionske karte koje uključuju non-stop let iznose 200-tinjak eura. Putovanja možete rezervirati ovdje – Europska putovanja. Letovi iz Beča su najbolja i najisplativija opcija. Za pretragu letova kliknite ovdje – Letovi na Korziku. Klikni ovdje i uzmi popust – 30 eura popusta za Airbnb.

 

Najbolja mjesta Korzike.

Ajaccio

Ajaccio je glavna metropola na otoku Korzici. Ajaccio broji oko 70 000 stanovnika i prepun je luksuznih hotela, velikih privatnih villa i predivnih plaža. Ovo je ujedno i najskuplji dio Korzike za boravak je su cijene noćenja i cijene hrane u restoranima vrlo visoke. Info više – ovdje je rođen slavni Napoleon Bonaparte pa je i sam grad prepun znamenitosti i spomenika koji prikazuju prošlost otoka i njegovu slavu iz doba Napoleona.

Bastia

Bastia je omiljeno mjesto turista koji dolaze na Korziku. Stara luka grada Bastie je zaista poseban melem za oći i uživat ćete u svakom trekutku provedenom ovdje. Bastia broji oko 45 000 stanovnika. Kroz cijelu Bastiu nazitu se neobične male kamene ulice, slikoviti kafići i otmjeni restorani.Booking.com

Za super ugođaj predlažemo da platite malo više za smještaj i uzmete apartman ili noćenje u hotelu uz plaže. Ovdje možete uživati u slikovitim mjestima, rajskim plažama i uvijek super klimi. Za totalni doživljaj iznajmite skuter ili rent-a-car i upoznajte otok.

Kako izgleda jedno romantično i slikovito putovanje Korzikom pogledajte u ovom video zapisu ispod

 

Leave a Reply