Otkrivamo kako najjeftinije putovati na otok Cipar

Želite jeftino putovati ove godine? Predlažemo da posjetite otok Cipar, jednu od najboljih i najpovoljnijih destinacija za odmor u 2024. Ako želite jeftino putovati predlažemo da pogledate letove odmah na stranici Ryanaira i Wizzaira ili gotove pakete let + hotel na stranici Putujmo Jeftino.

Cipar, otok bogat poviješću, kulturom i prirodnim ljepotama, sve je popularnija destinacija među putnicima koji traže sunce, more i avanturu. S letovima već od 24 eura i smještajem koji zadovoljava sve budžete, Cipar nudi nevjerojatan odmor po izuzetno pristupačnim cijenama. Pogledaj ovdje – Putovanja na Cipar.

Povoljni letovi do Cipra:

Putovanje na Cipar nikada nije bilo povoljnije, posebno s letovima iz Zagreba koji počinju već od 24 eura. Također, odlične ponude možete pronaći i za letove iz Beča i Beograda, čineći Cipar lako dostupnim iz cijele regije. Cijena letova ovisi o godišnjem dobu i da li ima kakva akcija aviokompanija. Trenutno možete iz Zagreba uz 2 i 3mj na Cipar za ispod 30 eura.

Smještaj na Cipru:

Na Cipru možete pronaći smještaj koji odgovara svakom budžetu, s hotelskim sobama već od 25 eura po osobi i apartmanima po cijeni već od 15 eura po osobi. Ova povoljna cijena omogućuje vam da uživate u svemu što otok nudi, bez brige o troškovima. Pogledajte kako se kreću cijene – apartmani i hoteli na Cipru.

Credits: Cyprus nissi beach ayia napa dorinmarius dreamstime

Zašto posjetiti Cipar:

Cipar nije samo destinacija za opuštanje na plaži; otok nudi mnoštvo povijesnih i kulturnih znamenitosti, uključujući antičke ruševine, srednjovjekovne dvorce i bizantske crkve. S toplom mediteranskom klimom, Cipar je savršen za posjet tijekom cijele godine, s ljetima idealnima za sunčanje i kupanje te blagim zimama koje su savršene za istraživanje.

Najbolje vrijeme za putovanje:

Za uživanje u sunčanim danima i toplom moru, najbolje je posjetiti Cipar tijekom ljeta, od lipnja do rujna. Međutim, ako želite izbjeći gužve i uživati u nižim cijenama, proljeće (travanj – svibanj) i jesen (listopad – studeni) su idealni za posjet.

Pogledajte i vodič za najbolje hotele na Cipru za parove i obitelji. Niska cijena, vrhunska usluga.

Ako želite inspiracije za putovanje posjetite grupu ispod. Ponude putovanja su aktivne i odmah možete kupiti pakete putovanja na JEFTINA PUTOVANJA HR.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Credits: Kyrenia, Cipar by walkerssk/ from Pixabay

Leave a Reply