Top 5 razloga zašto posjetiti otok Samos

Otok Samos je najzeleniji grčki otok i jedna od najpovoljnijih destinacija za ljetovanje. Do otoka Samosa možete ove godine jeftino i avionom iz Zagreba s kompanijom Aegean Airlines. Cijene letova se kreću od 1200 do 2000 kuna po osobi ovisno u kojem mjesecu i za koje datume planirate putovanje. Lokacija otoka je gotovo savršena, nalazi se između Atene i obale Turske (Izmira). Ovdje vlada odlična klima i vrijeme je super od svibnja pa sve do listopada. Za najbolje hotele i apartmane na otoku Krfu predlažemo da pogledate ovdje na Bookingu.. Uzmite popust od 30 eura za ljetovanje – Airbnb popust. Smještaju hotelima potražite na Bookingu.

Zbog predivne prirode

Otok Samos ima zaista predivnu prirodu, a poznat je i kao otok divljih orhideja.

Zbog hrane

Ako volite dobru hranu onda ćete uživati ovdje jer na Samosu postoje neki od najboljih restorana koji nude super popularne delicije iz grčke, ali i međunarodnu kuhinju.

Predivne plaže

Na otoku Samosu pronalazimo predivne plaže od kojih mnoge svojom ljepotom zaista oduzimaju dah svakome tko ih posjeti.

Zbog avantura

Otok je prepun špilja, brda i čarobnih dolina koja morate istražiti.

Ljetovanja nisu skupa

Kao što smo već rekli ljetovanja ovdje nisu skupa. Avionske karte već od 1200 kuna, a noćenje u hotelu već od 200 kuna po osobi.

Jeste li možda već bili na ovom otoku? Kakav dojam ste dobili, ostavite nam komentar. Više informacija o putovanjima klikom na link iznad ili ostavite poruku pa ćemo se javiti.

Leave a Reply