NEVJEROJATNO – Baška Voda 7 dana ljetovanja, hotel sa polupansionom za 311 €

Ovo je najbolja ponuda koju smo vidjeli ovih godina. Samo za one najbrže. Recimo 7 dana (iako može i manje ili više) ljetovanja u Baškoj Vodi na jugu Dalmacije u hotelu Alem po cijeni od 311 eura i to sa doručkom i večerom svaki dan. Pa ovo je zaista najniža cijena koju možete pronaći. Odmah bukirajte jer ovo inače košta 60% više.

Hotel Alem u Baškoj Vodi nudi boravak za 7 dana za 622 eura za dvoje, 311 eura po osobi za termin za kraj 6mj i početak 7mj. Uključen je polupansion. Ovo je trenutna cijena i vrijedi još par dana pa požurite. Nešto malo skuplje kasnije u 7 i 8mj. Inače je cijena 60% veća. Pa ako želite 7 dana boraviti u hotelu sa polupansionom za 311 eura po osobi umjesto recimo za 700  eura po osobi predlažemo da pogledate link ispod, pogledate koji vam datumi odgovaraju i odmah da si osigurate smještaj. Postoje i opcije za obitelj, sobe za više osoba – provjerite link ispod.

HOTEL ALEM – BAŠKA VODA

 

Trenutno traju najveće black friday akcije, zapratite linkove ispod!

Ako želite još ovakvih hotela za vikend odmor predlažemo da ih uvijek potražite prvo na tražilici jeftinih hotela – klikni ovdje.

Vaš osobni trošak dolaska do smještaja. Cijena po osobi.

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply