Najbolji hoteli za vaš odmor i ljetovanje u Umagu

Posjetite predivni Umag i izaberite noćenja (boravak) u jednom od ovih predivnih hotela. Svi ovi hoteli mogu se rezervirati online vrlo jeftino i brzo klikom na linkove ispod. Umag je odličan izbor za ljubitelje vrhunskih hotela, tenisa, golfa, bazena, odmora na privatnim plažama i uživanje u kvalitetnim istarskim restoranima.  Ove super ponude još uvijek stignete rezervirati  za boravke u svibnju i lipnju klikom na link ispod. Do Umaga možete za manje od 3h autom iz Zagreba. Najbolji hoteli za vaš odmor i ljetovanje u Umagu.

Klikom na linkove možete otvoriti stranicu za hotele i  napraviti online rezervaciju smještaja.

HOTEL SOL AURORA UMAG

Hotel Sol Aurora u Umagu jedan je od boljih hotela koje možete iznajmiti po cijeni manjoj od 500 kn za dvokrevetnu sobu tj. 250 kn po osobi za noćenje.

HOTEL VILLA SOL GARDEN

Isto kao i Sol Aurora i Villa Sol Garden otmjeni je restoran u Umagu koji možete rezervirati po super cijeni. Dvokrevetna soba iznosi 570 kuna za boravak u svibnju ili lipnju.

HOTEL SOL UMAG 3*

Hotel Sol Umag ima odlične recenzije i ustupa dvokrevetnu sobu s uključenim doručkom za 300 kn po osobi – 600 kn za dvije osobe.

HOTEL MELIA CORAL UMAG

Hotel Melia Coral u Umagu super luksuzni je hotel s 5 zvjezdica, a nudi i all inclusive uslugu. Noćenje s all inclusive uslugom može se rezervirati već od 650 kn po osobi.

 

credits. Umag by PetrGoskov/123rf

credits. Umag by PetrGoskov/123rf

 

Preporučujemo da hotele potražite i ovdje: BOOKING

Više informacija klikom na link ispod.

Za putovanje predlažemo vlastiti prijevoz

Leave a Reply