Top destinacije za putovanja u listopadu

Pripremate se za jedno europsko city break putovanje u listopadu? Preporučujemo da pogledate naše savjete za najbolje destinacije za putovanja u listopadu. Uz svaku destinaciju napisali smo zašto ju posjetiti. Za jeftin smještaj u hotelima i apartmanima preporučujemo da provjerite cijene ovdje – Jeftini hoteli. Za avionske karte najbolji je izbor koristiti internet tražilicu Skyscanner.

Source: Miltonia/Amsterdam/123RF

Source: Miltonia/Amsterdam/123RF

Amsterdam

U listopadu se opustite u Amsterdamu. Glavni europski grad zabave super je izbor za opušteni vikend u listopadu.

London

Ako vam ne smeta nešto lošije vrijeme i kiša onda je London top izbor. Vrhunska događanja, velik broj muzeja, spomenika i parkova, a da ne spominjemo samo svu onu odličnu uličnu hranu. London je top metropola za putovanje u listopadu.

Rim

Dobro vrijeme, vrhunska hrana i velik broj atrakcija glavni su razlog zašto posjetiti Rim u listopadu. Jeftini letovi iz Zagreba i Splita samo su točka na i.

Dubrovnik

U Dubrovniku je toplo i sunčano tijekom cijelog mjeseca listopada i zato se ističe kao jedna od najboljih opcija za jeftino, ali predivno putovanje.

Andaluzija – Malaga i Sevilla

Jeftini letovi iz Italije su obavezni ako želite jeftino posjetiti Andaluziju ove godine. Sunčano vrijeme, odlična klima, vrhunska hrana i bogata povijest glavni su razlozi zašto posjetiti ovu regiju.

Toskana i Firenca

Teško je napisati sve razloge zašto posjetiti Toskanu i njezin glavni grad – Firencu. Ako volite predivna mjesta, velike i bogate gradove i vrhunsku hranu onda se ovdje nećete razočarati. Garantiramo vam dobar provod i bogate uspomene.

Credits: Photo by Tomas Marek/123rf

Credits: Photo by Tomas Marek/123rf

Leave a Reply