Najbolja putovanja za Novu godinu – Maroko, Marrakech

Putovati za Novu godinu u Maroko u Crveni grad Marakeš je zaista dobar i povoljan izbor. Ako želite da vaš doček bude na mjestu gdje je vrijeme kao u proljeće onda ste izabrali top destinaciju. Temperature su ovdje oko 20°C, a i po noći ne padaju ispod 10-tak stupnjeva. Marrakeš je grad poput niti jednog drugog i odličan je izbor za ljubitelje kultura i dobre hrane jer se ovdje jede drugačije i vrlo povoljno. Putovati u Marrakech za Novu godinu možete za oko 1700 kn iz Beča ili Venecije, a smještaj za 6-7 dana boravka stajati će vas dodatnih 1000 kn po osobi i tako za manje od 3000 kuna možete imati doček Nove godine na jednoj egzotičnoj destinaciji.

Ako želite rezervirati ovo putovanje možete to napraviti vrlo jednostavno online tako da avionske karte potražite i rezervirate preko Skyscanner tražilice (kliknite na ovaj link), a smještaj preporučujemo da uvijek rezervirate preko naših linkova za stranicu Booking kako bi dobili najbolju cijenu za boravak. Za traženje smještaja preporučujemo da kliknete ovdje – Booking hoteli.

Kada putovati?

Izmeđ 22.prosinca i 5.siječnja. Preporučujemo 6-8 dana boravka.

Zašto Marrakeš?

Kultura, povijest, bogat izbor hrane, povoljne cijene, šopingiranje, ugodna klima i visoke temperature.

Kada rezervirati?

Već danas ako možete, a najkasnije do listopada jer će kasnije cijene biti znatno drugačije. Let na stranici Skyscanner, a smještaj na stranici Booking

Marakeš cena

Leave a Reply