Najbolje 4 destinacije za ljubitelje shoppinga

Ako ste zaljubljenik u shopping i volite putovanja isto koliko i kupovanje svega i svačega onda će vam se svidjeti ovaj popis odličnih destinacija koje nude najbolja mjesta za shopping. Za avionske karte predlažemo stranicu Skyscanner, a za smještaj je najbolje rezervirati hotel na stranici Booking.

Milano travel 2015

Milano

Ako volite otmjene stvarčice, zlato, parfeme, dizajnerska odjela, cipele i torbice onda je Milano najbolja Europska destinacija za vaš shopping. Do Milana možete već od 129 eura avionom iz Zagreba ili vlakom iz Trsta već od 39 eura/smjer. Za smještaj predlažemo hotele u centru Milana (kliknite).

Bangkok

Tajland je mjesto na kojemu možete napraviti jedan od najpovoljnijih shoppinga na svijetu. Bangkok je najpopularnije odredište za putnike koji žele vrhunski shopping za vrijeme boravak u Tajlandu. Ovdje možete pronaći na više stotina trgovačkih centara, a cijena odječe i obuće kao i mnogih drugih stvari je gotovo nekoliko puta jeftinija od cijena u Hrvatskoj ili Srbiji. Fly Emirates i Qatar Airways ustupaju jeftina putovanja iz Hrvatske u Bangkok.

Hong Kong

Ako volite “fejk” stvarčite, obožavate “tech” predmete ili jednostavno želite kupiti orginale po jeftinijoj cijeni nego bilo gdje drugdje onda morate posjetiti Hong Kong. Ovaj grad na svakih par metara ima neki štand, trgovinu ili trgovački centar koji će vam prodati sve od lokomtive pa do kutije šibica. Do Hong Konga možete avionom iz Zagreba, Beča, Budimpešte već od 489 eura. Za smještaj predlažemo stranicu Booking.

New York

Ne samo najbolje mjesto u Americi za ljubitelje shoppinga nego možda i najbolje mjesto na svijetu za sve one koji traže vrhunske modne marke, skupe satove, narukvice, prstenje, niche parfeme ili jednostavno žele uživati u kupovini nešto jeftinih stvari, ovdje ćete pronaći najbolji i najveći izbor američkih proizvoda. Do New Yorka možete već od 400 eura avionom iz Zagreba, a iz Beograda postoje i non-stop direktni letovi već od 389 eura.

Source: cocozero003/123RF

Source: cocozero003/123RF

Leave a Reply