Pet razloga zašto trebate posjetiti Šibenik

Ove godine predlažemo da posjetite Šibenik i to iz nekoliko razloga. Ako do sada nikad niste bili u ovom gradu onda ste propustili mnogo toga. Pogledajte zašto trebate posjetiti Šibenik ove godine. Za smještaj u Šibeniku predlažemo da koristite Booking stranicu preko koje uvijek dobiva najbolju cijenu ljetovanja. Želite u Šibenik na odmor? Pogledajte cijene – hoteli i apartmani u Šibeniku. Najbolje hotele za odmor u Šibeniku pogledaj klikom OVDJE.

Grad je predivan

Šibenik je zaista predivan grad i uvijek će vas oduševit svojom arhitekturom, slikovitim ulicama i romantičnim mjestima za ugodnu šetnju i predivan zalazak sunca.

Zbog odlične hrane

U Šibeniku zaista imaju odličnu kuhinju, a ako vam lokalna kuhinja neće biti idealna onda će to biti ponuda lokalnih restorana koji nude vrhunske riblje specijalitete i mediteransku kuhinju.

Cijene apartmana

Vjerovali ili ne, ali Šibenik nije skup grad kada pričamo o cijeni smještaja u apartmanima. Zapravo ovaj grad ima i do 30% niže cijene noćenja od recimo Medulina, Poreča i Umaga u Istri ili otoka Krka na Kvarneru.

Zbog događanja

Šibenik je grad predivne kulture i povijesti, ali isto tako i vrlo živ grad, a preko ljetnih mjeseci ovdje ćete uživati u najboljim manifestacijama i mnogobrojnim glazbenim sadržajima.

Zbog kulture

Šibenik je stari grad i ima bogatu povijest te kulturu. Muzeji, galerije, spomenici, stara jezgra grada je odličan razlog  za ljubitelje kulture.

 

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

credits. Šibenik by Aleksej Orel, 123rf / photo

Leave a Reply