AKCIJA – ljetovanje u Zadru u hotelu Mediteran 7 dana za 310 eura

Ovaj tjedan su dostupne black friday akcije i tako u skladu sa akcijom nalazimo ovu super ponudu za Zadar. Odmor u hotelu Mediteran, doručak je uključen, hotel ima odličan bazen i uslugu. Cijena je po osobi za 7 dana. Po želji može više ili manje dana ili neki drugi termini. Ovo je cijena za kraj 6mj, a ista je i početkom 7mj. Pa ovo je zaista najniža cijena koju možete pronaći. Odmah bukirajte jer ovo inače košta 60% više.

Hotel Mediteran u Zadru nudi boravak za 7 dana za 620 eura za dvoje, 310 eura po osobi za termin za kraj 6mj i početak 7mj. Uključen je doručak. Ovo je trenutna cijena i vrijedi još par dana pa požurite. Nešto malo skuplje kasnije u 7 i 8mj. Inače je cijena 60% veća. Predlažemo da pogledate link ispod, pogledate koji vam datumi odgovaraju i odmah da si osigurate smještaj. Postoje i opcije za obitelj, sobe za više osoba – provjerite link ispod.

HOTEL MEDITERAN LJETOVANJE – ZADAR

 

Trenutno traju najveće black friday akcije, zapratite linkove ispod!

Ako želite još ovakvih hotela za vikend odmor predlažemo da ih uvijek potražite prvo na tražilici jeftinih hotela – klikni ovdje.

Vaš osobni trošak dolaska do smještaja. Cijena po osobi.

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply