Najpovoljniji hoteli za boravak u Opatiji

Grad Opatija jedan je od najslikovitijih gradova Hrvatske. Mnogima omiljena za romantična vikend putovanja, predivna Opatija svakako je jedan od najboljih izbora za vikend odmor za moru ove godine. Pogledajte u nastavku teksta 5 najpovoljnijih hotela za boravak u Opatiji.  Ove super ponude još uvijek stignete rezervirati  za boravke u svibnju i lipnju klikom na link ispod. Prijevoz nije uključen u cijenu, a do Opatije možete autom za sat i pol iz Zagreba ili autobusima iz Hrvatske već od 40-tak kuna.

Credits: Opatija/Peter Eckert/123RF

Credits: Opatija/Peter Eckert/123RF


Booking.com

Klikom na linkove možete otvoriti stranicu za hotele i  napraviti online rezervaciju smještaja.

HOTEL ASTORIA DESIGN

Hotel Astorija je jedan od najpopularnijih hotela za boravak u Opatiji. Ocjena  mu iznosi gotovo 87%, a poznat je po moderno uređenim i lijepim sobama. Cijena noćenja ovdje iznosi u prosjeku od 280 do 340 kn po osobi za noćenje u dvokrevetnoj sobi.

GRAND HOTEL ADRIATIC

Predivni Grand Hotel Adriatic jedan je od najboljih hotela s 4 zvjezdice za boravak u Opatiji. Ponuda s doručkom iznosi oko 360 kuna po osobi (720 kn za dvokrevetnu sobu) za vikend u svibnju i lipnju.

HOTEL OPATIJA

Hotel Opatija ima 2 zvjezdice i odličan je hotel s obzirom na njegovu nisku cijenu. Boravak ovdje iznosi 160 kn po osobi tj. dvokrevetna soba se može iznajmiti već od 320 kuna.

HOTEL ISTRA, SMART SELECTION

Još jedan povoljan hotel koji nudi odličnu uslugu i doručak uz noćenje i to već od samo 170 kuna po osobi za boravak u dvokrevetnoj sobi.

HOTEL REMISENS CRISTAL OPATIJA

Hotel Remisens Cristal je odličan izbor i nudi vrhunsku ponudu, bogati doručak i odličnu uređene sobe, a cijena mu iznosi 265 kuna po osobi za dvokrevetnu sobu.

Preporučujemo da hotele potražite i ovdje: BOOKING

Više informacija klikom na link ispod.

Za putovanje predlažemo vlastiti prijevoz

Leave a Reply