Top 6  predivnih iskustava za doživjeti u Italiji

Planirate li posjetiti Italiju ove godine dobro je znati ovih pet predivnih iskustava koje vrijedi doživjeti. Italija je jedna od najljepših zemlji na svijetu, a njezini biseri su pravi Raj na Zemlji. Preporučujemo putovanje od travnja do rujna i da posjetite neka od ovih mjesta. Kliknite – Jeftin smještaj u Italiji.

Za vaše jeftine avionske karte preporučujemo da koristite Skyscanner koji se pokazao kao najbolja tražilica jeftinih letova. Za smještaj predlažemo stranicu Booking preko koje možete brzo i vrlo povoljno rezervirati noćenje bilo gdje na svijetu.

Ručak uz Grand Canal u Veneciji

Grand Canal jedna je od najposjećenijih destinacija u Europi. Ovdje sjednite u jedan od obližnjih restorana i doživite predivan pogled, vrhunsku atmosferu i odličnu gastro ponudu Venecije.

Doživite zalazak sunca na trgu sv.Marka

Još jedna od stvari za doživjeti u Veneciji. Predivan zalazak sunca i nevjerojatno lijepi pogledi s Trga sv.Marka u Veneciji nešto su nezaobilazno ukoliko putujete u Italiju.

Romantična večera u Cinque Terreu

Za vrijeme putovanja Italijom obavezno posjetite Manarolu i Cinque Terre, jednu od najljepših destinacija na svijetu. Super romantičan izbor i pogled koji nikada nećete zaboraviti.

Doživite umjetnost i renesansu Firence

Firenca, kolijevka renesanse, jedan je od najljepših gradova svijeta. Posjetite ju u doživite umjetnost, arhitekturu i atmosferu kakvu nigdje drugdje nećete doživjeti.

Selfi ispred Pise

Pisa, predivan mali grad koji je super popularno odredište upravo zbog svojeg tornja. Jedan selfie ispred Pise je nešto što se jednostavno mora napraviti za života.

Ljetovanje na Siciliji

Putujete u Italiju? Nemojte zaboraviti na rajske pješčane plaže predivne Sicilije. Super plavo i čisto more, odlična klima i predivna mala slikovita sela doslovno će vas natjerati da ovdje poželite ostati zauvijek.

Leave a Reply