Top 5 mjesta Amerike za odmor ove godine

Za odmor ove godine predlažemo SAD. Trenutno možete putovati u Ameriku bez ikakve vize i vrlo je jeftino putovati. Avionske karte kreću se već od samo 199 eura za povratni let. Idealno vrijeme za putovanje na ove destinacije je u proljeće ili početkom ljeta. Predlažemo da odmor (karte i hotel) rezervirate što prije. Možete pronaći gotove pakete putovanja na stranici Putujmo jeftino.

Grand Canyon

Jedna od glavnih atrakcija Amerike i jedna od najvećih atrakcija ove divne zemlje. Gran Canyon nalazi se u sjevernoj Arizoni i trebate će vam let za Arizonu (Phoenix). Cijene letova su oko 450 eura. Za smještaj u blizini Grand Canyona izdvajamo – GRAN CANYON PLAZA HOTEL.

Las Vegas

Las Vegas je grad kocke, zabave i izlazaka, ovo je najbolji grad za partijanje sa ekipom i jedan lud i nezaboravan odmor. Oduševit će vas svojim svjetlima, kasinima, trgovinama, trgovima, luksuznim hotelima i mnogobrojnim događanjima. Aviokarte su dostupne već od 450 eura. Za smještaj u Las Vegasu predlažemo BALLY LAS VEGAS.

New York

Grad koji nikada ne spava. New York ili velika jabuka je jedan od najvećih i najboljih gradova svijeta. Sportska događanja, moda, hrana, parkovi, muzeji, ma sve što poželite imate u New Yorku. Cijene letova su dostupne već od 250 eura. Za smještaj u gradu predlažemo DOUBLETREE BY HILTON.

San Francisco

Za San Francisco kažu da je kao dio Europe, a zaista i je. Ovaj grad je poseban i niti jedan drugi grad u Americi nije ovakav. San Francisco je financijski i poslovni centar SAD-a i veliko turističko odredište. Povratni letovi mogu se kupiti za 250 eura. Za boravak u gradu predlažemo COMFORT INN SAN FRANCISCO.

Los Angeles

Venice beach, Hollywood, Disneyland, sve najbolje nalazi se u Los Angelesu i njegovoj okolici. Ove godine možete vrlo jeftino do Los Angelesa, aviokarte već od 300 eura. Smještaj koji predlažemo je METRO PLAZA HOTEL.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2022.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. San Francisco by Somchai Jongmesesuk/ 123RF

Leave a Reply