Pet razloga za ljetovanje na otoku Kosu

Ako tražite savršen otok za ljetovanje ove godin predlažemo da kupite avionsku kartu za otok Kos. Ovaj predivan otoka je poznat pre nevjerojatno lijepim plažama, čistom moru i predivnom mirisu bazge. Ovo je jedan od najljepših otoka Grčke. Za putovanja predlažemo lowcost letove iz Venecije i Beča. Putovanja na otok Kos možete pronaći preko stranice Putujmo Jeftino. Za boravak predlažemo Airbnb za kojeg darujemo 30 eura popusta ili hotelski smještaj preko Booking stranice.

Zbog pješčanih plaža

Otok Kos ime više od 50 pješčanih plaža koje ćete obožavati

Zbog grada Kosa

Grad Kos na otoku Kosu je jedan od najslikovitijih gradova Grčke

Zbog hrane

Kao i ostali otoci grčke i otok Kos ima jednu od najboljih lokalnih kuhinja

Zbog povijesti

Otok Kos ima povijest dugu više od 6000 godina i prepun je znamentosti.

Zbog niskih cijena

Otok Kos u prosjeku ima i do 30% niže cijene u restoranima nego otoci Mykonos i Santorini, a ima i dosta povoljniji smještaj.

Jeste li ikad bili na ovom otoku? Pošaljite nam fotografije i ostavite komentar.

 

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

credits: Grčka by Slava296/can stock photo

credits: Grčka by Slava296/can stock photo

Leave a Reply