Top 5 destinacija za bračno putovanje ove godine

Bračno putovanje, vaš medeni mjesec jedan je od najvažnijih događaja u vašem životu i stvorit ćete na njemu neke od najljepših uspomena na početak vašeg zajedničkog života i vrlo je važno dobro izabrati destinaciju za medeni mjesec. Donosimo pregled top 5 destinacija za bračno putovanje ove godine.

Source: cocozero003/123RF

Source: cocozero003/123RF

New York

Zaljubit ćete se u “Veliku Jabuku” na prvi pogled, a ako vam viza nije problem onda je ovo jedna od najboljih destinacija ove godine za bračno putovanje. New York je zasigurno jedan od najvećih, najljepših i najuzbudljivijih gradova Amerike, a svaki dan ćete pronaći na desetke razloga zašto je ovo tako posebna destinacija. Za  cijene smještaja u New Yorku kliknite ovdje i provjerite – Hoteli u New Yorku.

Maldivi

Sasvim suprotno od New Yorka, ova destinacija i nije baš super uzbudljiva jer je više za hedonizam i uživanje u ljepotama mora, sunca i čarobnih rajskih plaža. Ako tražite super izbor za jesenski ili zimski odmor onda su Maldivi zasigurno najbolji izbor za vaše putovanje. Za  cijene smještaja na Maldivima  kliknite ovdje i provjerite – Hoteli na Maldivima.

Rim

Rim je grad bogate kulture i povijesti, ali isto tako grad prepun događanja i mnogobrojnih atrakcija. Rim je grad u kojem ćete jesti i piti kao kralj svaki dan, a znamenitosti za razgledavanje nikada neće ponestati. Za Rim svakako izaberite romantičan hotel u centru grada. Za  cijene smještaja u Rimu kliknite ovdje i provjerite – Hoteli u Rimu.

Cancun, Meksiko

Ako volite more, kupanje, vodene sportove i odličnu klimu onda trebate posjetiti Cancun koji će vam ponuditi sve ovo i mnogo više. Cancun ima odličan izbor luksuznih all inclusive resorta u kojima se možete opustiti, a destinacija je poznata po noćnim klubovima i vrhunskoj gastro ponudi. Za  cijene smještaja u Cancunu  kliknite ovdje i provjerite – Hoteli u Cancunu.

Bangkok

Biser Tajlanda i destinacija za ljubitelje kulture, hrane i povijesti. Bangkok će vas oduševiti svojim posebnim izgledom, nasmijanim ljudima dobre volje, vrhunskim izborom hrane i naravno nevjerojatnim brojem događanja, znamenitosti i prilika za jednodnevne izlete van Bangkoka. Za  cijene smještaja u Bangkoku  kliknite ovdje i provjerite – Hoteli u Bangkoku.

Source: Sanchail/123RF

Source: Sanchail/123RF

Leave a Reply