Romantična putovanja kroz vrijeme: Srednjovjekovni gradovi Europe koji plijene srca

Romantični srednjovjekovni gradovi Europe vraćaju nas u čarobne svjetove prošlih vremena, s uskim uličicama, kamnitim zidinama i utvrdama koje su svjedočile stoljećima ljubavi i avanture. Ovi gradovi su mješavina autentične arhitekture i romantičnih priča. Pridružite nam se dok istražujemo nekoliko neodoljivih srednjovjekovnih dragulja Europe. Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

 

  1. Rothenburg ob der Tauber, Njemačka

Bajkoviti njemački gradić s kućama poput čipke i šarmantnim trgovima osvaja posjetitelje svojom bajkovitom atmosferom. Prošetajte uskim uličicama, posjetite predivnu tržnicu i zaronite u srednjovjekovnu romantiku.

creidts: Bruges by Bluorangestudio 123rf

  1. Brugge, Belgija

Slikoviti Brugge je poput platna na kojem su naslikane sve boje romantike. Kanali, mostovi, šetnice uz vodu i srednjovjekovna arhitektura stvaraju ambijent iz snova.

 

  1. Český Krumlov, Češka

Češki dragulj u kojem se nalazi impresivni dvorac i slikoviti trgovi je kao iz bajke. Romantične šetnje pored rijeke Vltave i posjet dvorcu oduševit će svakog zaljubljenog putnika.

 

  1. Colmar, Francuska

Francuski grad koji izgleda kao ilustracija iz slikovnice. Cvjetne fasade, kanali, šarene kuće i šarmantne trgovine čine ga savršenim odredištem za parove.

 

  1. Sintra, Portugal

Sintra je grad poznat po svojim raskošnim palačama i dvorcima smještenim u prekrasnom prirodnom okruženju. Romantični vrtovi i bajkovite građevine stvaraju atmosferu kao iz bajke.

Romantični srednjovjekovni gradovi Europe nude nevjerojatno putovanje kroz povijest, gdje se prošli svjetovi stapaju s modernim osjećajima ljubavi i romantike. Ovi gradovi su poput kulisa iz najljepših romantičnih filmova, čekajući da parovi istraže njihovu ljepotu i stvore vlastite priče ljubavi.

credits: Sintra by seanpavonephoto can stock photo portugal

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2023.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply