Putovanja iz snova – kako jeftino do Maldiva

Putovanja iz snova – kako jeftino do Maldiva. Stalno dobivamo pitanja kako jeftino putovati na Maldive pa evo odlučili smo vam dati nekoliko savjeta kako i vi možete rezervirati jedno povoljno putovanje i odmor na rajskim Maldivima.

Prvo što morate je zaboraviti na sve one luksuzne ville na vodi (bungalove) koje možete vidjeti na fotografijama Maldiva jer početna cijena takvog smještaja je gotovo 200 eura po osobi za samo jedno noćenje, a cijene se kreću i do 1000 eura za jedno noćenje. Zaboravite na boravak u privatnom resortu kojih 200km od glavnog grada Male-a iz razloga što će vas dodatni let s Male-a do resorta stajati još barem 200 eura po osobi pa čak i do 500 eura za let između glavnog grada i resort otoka.

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

Credits: Carribean photo by Frlolovalena-Can Stock Photo

Da bi izbjegnuli plaćanje putovanja od 20 000 kuna ili više jednostavno razmotrite budžet i ako imate samo 6000 kuna za potrošiti iskoristite to za uživanje na rajskim Maldivima u nekom od lokalnih hotela i putujući avionom kompanija koje nude nešto niže cijene i akcije za letove, a ponekad će biti potrebno da zračna luka polaska bude kod Venecije, Beograda ili Beča, tako da zaboravite na letove iz Dubrovnika ili Splita.

Na vama je da odlučite želite li uživati na Maldivima za kojih 6000 kuna ili želite odustati od putovanja i potrošiti isti iznos za boravak na grčkim otocima. Bez obzira što koristite povoljne resorta na Maldivima, vrijeme i klimu na Maldivima dijelite sa svima, pa tako bez obzira koji otok na Maldivima izabrali za smještaj razlike u kvaliteti vode nema i klime nema, a uvijek možete doplatiti lokalnim vodičima za jednodnevni izlet do skupih resorta i otoka i tamo provesti dan kupajući se.

Trenutno se mogu kupiti avionske karte za Maldive s polaskom iz Zagreba za oko 4600 kuna po osobi, za let iz Beograda možete se kupiti karta za oko 500 eura, a za letove iz Venecije ili Beča mogu se pronaći karte već od 3500 kuna po osobi. Cijena noćenja u odličnim hotelima na javnom otoku Maafushiju kreće se već od samo 200 kuna za dvokrevetnu sobu. Na ovaj način možete za manje od 6000 kuna boravtii 8 dana na Maldivima, a da je u cijenu uključen let i smještaj u hotelima.

Najbolji način za rezerviranje smještaja na Maldivima je stranica Booking, to je naše mišljenje i uvijek preporučujemo ovu tražilicu. Kliknite na ovaj link ili na tražilicu na kraju ovog teksta i potražite svoj smještaj na Maldivima već danas.Booking.com

Leave a Reply