Otkrijte čarolije Gorskog Kotara: Idealna destinacija za aktivan odmor u prirodi

Dolazi proljeće i idealno je vrijeme baš sad rezervirati vikend odmor u Gorskom Kotaru. Gorski kotar je dugi niz godina bio tek prolazna stanica većini putnika na putu prema obali, ali danas se to sve promjenilo i već je 3 godine jako tražena vikend destinacija. Ljudi su otkrili skrivene čari ove sada vrlo atraktivne turističke destinacije. Pogotovo ga ističemo kao odlično mjesto za bijeg od ljetnih vrućina.

Osim za odmor u proljeće odličan je izbor ljeti, ali i u ranu jesen. Mnogi od nas vole opuštajuće izlete u jesen i proljeće, a mnogi će do G.Kotara i preko ljeta kako bi se malo spasili od nesnosnih vrućina. Niže temperature, osjećaj svježine, okruženost prirodnim ljepotama i čist zrak – upravo su to ono što vam Gorski kotar može pružiti.

Gorski kotar nudi obilje mogućnosti za avanturiste. Ako volite aktivan odmor ovdje ćete uvijek uživati – uživajte u aktivnostima poput planinarenja, biciklizma, jahanja i mnogih drugih čarolija prirode koje nam pruža ovo čarobno područje središnje Hrvatske. Bez obzira tražite li mirno mjesto gdje ćete se opustiti u tišini prekrasne prirode i napuniti baterije, ili želite osjetiti adrenalin aktivnog odmora, u Gorskom kotaru možete pronaći upravo to.

Top 6 mjesta u Gorskom Kotaru!

  • Delnice
  • NP Risnjak
  • Kamačnik
  • Vrbovsko
  • Fužine
  • Lokve

Posjetite Vrbovsko, skriveni dragulj Gorskog Kotara. Tijekom vašeg boravka u Vrbovskom, imate priliku uživati u raznolikim sportskim aktivnostima , loviti, ribariti, kajakariti, voziti bicikl, planinariti ili jednostavno uživati u šetnjama prirodom. Za one koji preferiraju opuštanje na vodi, tu su i mogućnosti vožnje kanuima. Izbor je na vama.

Jedno od posebno zaštićenih hrvatskih prirodnih ljepota je kanjon Kamačnik, koji se nalazi upravo u ovom području. Ako se nađete u blizini Vrbovskog, svakako posjetite ovo savršeno mjesto za aktivne turiste i ljubitelje prirode. Idealno je za šetnje, istraživanje prirodnih ljepota i rekreativne aktivnosti.

Za odmor u Gorskom Kotaru izdvajamo sljedeći smještaj!

Cijene se razlikuju ovisno o godišnjem dobu, broju osoba. Ovo su pronađene cijene ua 4 i 5mj ove godine za vikende za 2 osobe.

Želiš još vodiča i savjeta? Pročitaj ovo!

Možete potražiti još ovakvih vikenda putovanja ovdje – Jeftina vikend putovanja. 

Credits: Gorski Kotar by ilijaa 123rf

Za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply