Prva stranica koja vam vrati dio novca nakon što rezervirate smještaj

Travala je prva stranica koja svim svojim korisnicima nudi ne samo početni kupon popust koji dobijete nakon prve rezevacije nego i 3% iznosa vam vrati nakon svakog boravka u smještaju koji rezervirate na toj stranici. Evo za primjer ako rezervirate nešto za 200 € nakon odmora dobit ćete 25$ nazad i zatim kad opet nešto rezervirate za recimo 200 € umanjit će vam se iznos za 25$ i još nakon boravka na vaš račun šalju 3% od tih 200 € nazad što je 6 €, možda vam ne izgleda puno, ali to je ipak 6 € više nego što će vam drugi dat + dobivate i 25 $ za svakog prijatelja kojeg vi pozovete da dođe na tu stranicu.

Travala je Booking partnet i nudi sve što i Booking, ali isto tako ima i ponekad znatno niže cijene i ne samo to, uz ovaj kupon kod KLIKNI I PREUZMI KOD možete dobit odmah 23 eura popusta za sljedeći odmor.

Sve što trebate napraviti je kliknuti na OVAJ LINK, zatim registrirati račun i već prilikom prve rezervacije smještaja dobivate popust, odmah nakon prvog odmora dobit ćete kredit od 23 eura koji zatim možete koristiti za sljedeći odmor.

Ne samo to, nego ako i vi pozovete prijatelje uz ovaj link i nakon što oni borave možete dobit dodatnih 23 eura kredita koji će zatim umanjiti ukupan iznos za sljedeći smještaj koji izaberete.

Plaćanja su online karticama, ali čak i kriptovalutom. Podrška Travale je odlična, preko mobitela, emaila, kompjutera i to 24h, bez obzira gdje ste uvijek možete kontaktirati ako vas nešto zanima.

Preuzmi svoj popust već danas i budi među prvima koji će koristiti ovu odličnu stranicu za rezerviranje smještaja. TRAVALA – KLIKNI

Kratke upute.

  • Klikneš na link
  • Registriraš se – opcija JOIN TRAVALA 25$
  • Spojiš se (registriraš) emailom ili putem FB-a
  • Napraviš rezervaciju za odmor u iznosu od min 1300 hrk
  • Dobiješ 23 eura popusta
  • Možeš pozvati i prijatelje i tako dobit i veći popust
  • Dodatnih 3% popusta na sve
  • Najjeftinija ponuda smještaja, provjerite!

Leave a Reply