Ponovno letovi iz Zagreba za Dublin

Hrvatski nacionalni prijevoznik Croatia Airlines ponovno uvodi letove za Dublin. Od kraja svibnja iz Zagreba, a od lipnja iz Splita i Dubrovnika. Osim sa Croatia Airlinesom do Dublina možete i sa lowcost prijevoznikom Ryanairom. Uskoro se najavljuju i nove poveznice iz Zagreba sa Ryaniarom koji trenutno nudi 14 destinacija za polazak iz ZG. Aviokarte su već u prodaji i na službenoj stranici Croatia Airlines možete kupiti aviokarte.

Croatia Airlines je od nedavno u problemima jer je Ryanair došao u Zagreb i uveo neke nove i nikad povoljnije linije, ali istovremeno je ponudi i daleko veći broj letova u sezoni iz Pule, Zadra i Splita te time uveo veliku konkurenciju Hrvatskom nacionalnom prijevozniku.

Recite nam da li bi radije sa Ryanairom ili sa CA putovali u Dublin? Razlika u cijeni je gotovo 50%.

Pogledajte još vijesti:

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Flight by Leonardo Yip from Unsplash

Leave a Reply