Kako pronaći jeftine hotele: Savjeti za uštedu na putovanjima

Pronalaženje odličnog, a povoljnog hotela i apartmana može zadavati glavobolje, no više ne. Ako pročitate ovo i zaista pokušate pronaći hotel putem ovih savjeta onda ćete to uvijek uspjeti. Ukoliko smo vam pomogli sve što tražimo je da podijelite link do ovog članak na društvenim mrežama i da nas zapratite.

Mnogi misle da je putovanje skupo, ali ako znate kako pronaći jeftine hotele, možete uštedjeti stotine ili čak tisuće dolara na svom putovanju. Evo četiri jednostavna savjeta za rezervaciju hotela koji će vam pomoći pronaći povoljne ponude kao pravi stručnjak. HotelsCombined – broj 1 stranica u 2023. godini za brzo i jeftino pronalaženje smještaja – klikni link i uvjeri se.

  1. Koristite aplikacije: Mnoge web stranice za rezervaciju nude jeftinije cijene i popuste samo za korisnike mobilnih aplikacija. Često se dodatni popusti nude prilikom prvog preuzimanja aplikacije.
  2. Google pretraga hotela: Google Hotel Search je meta pretraživač koji pretražuje sve druge pretraživače i prikazuje vam cijene svih hotela na jednom mjestu.
  3. Web stranice za last-minute ponude: Stranice poput Hotelscombined  i Kayak  nude velike popuste za rezervacije u posljednjem trenutku, ali često ne otkrivaju ime hotela dok ne rezervirate.
  4. Nagradni bodovi: Otvorite karticu s nagradama i koristite je za svakodnevne kupnje kako biste zaradili bodove. Ovi bodovi se mogu koristiti za rezervaciju hotela umjesto gotovine.
  5. Direktni hotel booking: Nakon što nađete hotel online, možete napraviti screenshot cijene i zatim prosljediti hotelu na email i reći da li mogu ponuditi istu sobu jeftinije. Mnogi će to napraviti zato što kad rezuervirate od posrednika oni će dodatno uzeti proviziju od hotela, pa je za hotel bolje da dodatno spuste cijenu. Ovo neće uvijek upaliti, ali nama je 4 od 6 zadnjih bookinga. Jednostavno nađemo hotel na recimo Agoda i zatim javimo hotelu da smo našli jeftinije na Agodi nego kod njih, zamolimo da nam ustupe sobu po nižoj cijeni i u 4 od 6 slučajeva smo uspjeli spustili cijene noćenja i do 10%.

Bonus savjet: Budite fleksibilni s lokacijom. Ako ste spremni putovati u jeftinije zemlje, možete pronaći nevjerojatne hotele po niskim cijenama. HotelsCombined je najveća internet tražilica i osobno ju uvijek koristimo uz gore navedene savjete jer ona uspoređuje cijene Bookinga i svih ostalih alternativnih stranica pa ćete tako uvijek vidjeti gdje je najbolja opcija za online bukiranje.

credits. travel, work, beach, holiday by belchonock/123rf

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2024.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply