Planiranje putovanja – top 15 destinacija za posjetiti

Planirate putovanje? Pogledajte top 15  destinacija za posjetiti ove godine. Svake godine destinacije su pristupačnije sve više, a cijene su sve niže, iz ovog razloga predlažemo da ispunite godinu putovanjima. Predlažemo bilo koju od ovih 15  destinacija.

Booking je stranica koje ima najveću ponudu hotela i apartmana na internetu. Nude besplatna otkazivanja, povrat novca u slučaju otkazivanja i imate mnogobrojne hotele i apartmane koji neće uzeti novac prije vašeg dolaska tj. možete platiti i gotovinom pri dolasku. Kliknite ovdje i provjerite super ponude.

Credits: Klotz/123rf

Credits: Klotz/123rf

Los Angeles, USA

Los Angeles je jedan od najljepših gradova Amerike i ima apsolutne sve, od noćne scene, koncerata, muzeja, atrakcija, zabavnih parkova pa do predivnih plaža i vrhunskih hotela.

New York, USA

Još jedan vrhunski velegrad. New York je prava senzacija sam po sebi, a svatko će pronaći po nešto korisno u ovome gradu koji doista nikad ne spava. Pogledajte cijene hotela klikom ovdje – New York.

Cancun, Meksiko

Volite predivne plaže, vrhunsku hranu i otkačene klubove? Cancun je prepun života i rajskih plaža i svakako se isplati svakog potrošenog eura na putovanje ovdje.

Hallstatt, Austrija

Za ljubitelje prirode, jezera i romantičnih trenutaka teško je pronaći bolje i bliže mjesto Hrvatskoj. Provjerite cijene hotela i apartmana klikom ovdje – Hallstatt smještaj.

Bled, Slovenija

Malena Slovenija naše je omiljeno odredište, a njezino jezero Bled savršeni je biser koji će vas očarati na prvi pogled i natjerati da e zaljubite u njega. Predlažemo hotel Krim

Hamburg, Njemačka

Grad kakav nigdje drugdje u Njemačkoj nećete pronaći. Kanali, šetnice, parkovi, muzeji i vrhunski restorani. Hamburg je vrhunska destinacija koju morate posjetiti.

Source: Photo by V.Volrab/garda lake/123rf

Source: Photo by V.Volrab/garda lake/123rf

Jezero Garda, Italija

Još jedno jezero na našem popisu top 20 destinacija, a razlog tome je romantična atmosfera, slikovite šetnice i predivno jezero za sve ljubitelje prirode, opuštanja i odmoranja.

Barcelona, Španjolska

Teško je oduprijeti se dojmu kako je Barcelona na svim listama i popisima, ali razloga tomu ima i previše. Reći ćemo samo – arhitektura, restorani, šetnice, katedrala, glazba, ples i vino…

Havana, Kuba

Kuba je s razlogom jedna od najpopularnijih destinacija za medeni mjesec. Ovdje se ljudi uvijek dobro zabave, cijene su niske, a plaže su zaista spektakularne. Provjerite cijene na Kubi klikom ovdje

Madrid, Španjolska

Ljubitelji ste kulture, hrane i trgova? Madrid je kraljevski grad i s razlogom je jedan od najposječenijih gradova Španjolske, a ove godine ga morate posjetiti.

Reykjavik, Iceland

Dosta vam je uobičajenih putovanja? Probajte posjetiti Reykjavik, čarobno mjesto na Islandu koje će vas očarati.

Credits: Reykjavik by Aviole/123 RF

Credits: Reykjavik by Aviole/123 RF

Rim, Italija

Italija je prepuna predivnih mjesta, a Rim je grad bogate povijesti, vrhunske hrane i slikovitih ulica. Izgubite se u Rimu, probajte sladoled, pizzu ili jednostavno uživajte razgledavajući atrakcije.

Santorini, Grčka

Otok Santorini spektakularan je spoj slikovitih ulica, šarmantnih kućica i predivnog pogleda na zalazak sunca. Mnogi ovdje pronalaze ono posebno nešto, a nadamo se da ćete i vi imati priliku posjetiti ovaj pitoreskni otok.

Bali, Indonezija

Otok Bogova kako ga vole nazivati dugi je niz godina na vrhu liste najpopularnijih destinacija za medeni mjesec, a ove godine predlažemo da i vi pozovete svoju obitelj ili dragu osobu i da pobjegnete u ovaj romantičan i egzotični Raj na Zemlji.

Sicilija, Italija

Sicilija je najveći otok Mediterana i odličan je spoj bogate povijest, kulture i predivnih plaža. Provjerite cijene na Siciliji klikom na ovaj link.

Credits. DaliborK/Sicilija/123RF

Credits. DaliborK/Sicilija/123RF

 

Leave a Reply