Planiranje putovanja – top 15 destinacija za posjetiti

Planirate putovanje? Pogledajte top 15  destinacija za posjetiti ove godine. Svake godine destinacije su pristupačnije sve više, a cijene su sve niže, iz ovog razloga predlažemo da ispunite 2018. godinu putovanjima. Predlažemo bilo koju od ovih 15  destinacija. Uzmite popus za noćenja na stranici Airbnb ili pogledajte jeftine letove preko stranice Skyscanner.

Credits: Klotz/123rf

Credits: Klotz/123rf

Los Angeles, USA

Los Angeles je jedan od najljepših gradova Amerike i ima apsolutne sve, od noćne scene, koncerata, muzeja, atrakcija, zabavnih parkova pa do predivnih plaža i vrhunskih hotela.

New York, USA

Još jedan vrhunski velegrad. New York je prava senzacija sam po sebi, a svatko će pronaći po nešto korisno u ovome gradu koji doista nikad ne spava. Pogledajte cijene hotela klikom ovdje – New York.

Cancun, Meksiko

Volite predivne plaže, vrhunsku hranu i otkačene klubove? Cancun je prepun života i rajskih plaža i svakako se isplati svakog potrošenog eura na putovanje ovdje.

Hallstatt, Austrija

Za ljubitelje prirode, jezera i romantičnih trenutaka teško je pronaći bolje i bliže mjesto Hrvatskoj. Provjerite cijene hotela i apartmana klikom ovdje – Hallstatt smještaj.

Bled, Slovenija

Malena Slovenija naše je omiljeno odredište, a njezino jezero Bled savršeni je biser koji će vas očarati na prvi pogled i natjerati da e zaljubite u njega. Predlažemo hotel Krim

Hamburg, Njemačka

Grad kakav nigdje drugdje u Njemačkoj nećete pronaći. Kanali, šetnice, parkovi, muzeji i vrhunski restorani. Hamburg je vrhunska destinacija koju morate posjetiti.

Source: Photo by V.Volrab/garda lake/123rf

Source: Photo by V.Volrab/garda lake/123rf

Jezero Garda, Italija

Još jedno jezero na našem popisu top 20 destinacija, a razlog tome je romantična atmosfera, slikovite šetnice i predivno jezero za sve ljubitelje prirode, opuštanja i odmoranja.

Barcelona, Španjolska

Teško je oduprijeti se dojmu kako je Barcelona na svim listama i popisima, ali razloga tomu ima i previše. Reći ćemo samo – arhitektura, restorani, šetnice, katedrala, glazba, ples i vino…

Havana, Kuba

Kuba je s razlogom jedna od najpopularnijih destinacija za medeni mjesec. Ovdje se ljudi uvijek dobro zabave, cijene su niske, a plaže su zaista spektakularne. Provjerite cijene na Kubi klikom ovdje

Madrid, Španjolska

Ljubitelji ste kulture, hrane i trgova? Madrid je kraljevski grad i s razlogom je jedan od najposječenijih gradova Španjolske, a ove godine ga morate posjetiti.

Reykjavik, Iceland

Dosta vam je uobičajenih putovanja? Probajte posjetiti Reykjavik, čarobno mjesto na Islandu koje će vas očarati.

Credits: Reykjavik by Aviole/123 RF

Credits: Reykjavik by Aviole/123 RF

Rim, Italija

Italija je prepuna predivnih mjesta, a Rim je grad bogate povijesti, vrhunske hrane i slikovitih ulica. Izgubite se u Rimu, probajte sladoled, pizzu ili jednostavno uživajte razgledavajući atrakcije.

Santorini, Grčka

Otok Santorini spektakularan je spoj slikovitih ulica, šarmantnih kućica i predivnog pogleda na zalazak sunca. Mnogi ovdje pronalaze ono posebno nešto, a nadamo se da ćete i vi imati priliku posjetiti ovaj pitoreskni otok.

Bali, Indonezija

Otok Bogova kako ga vole nazivati dugi je niz godina na vrhu liste najpopularnijih destinacija za medeni mjesec, a ove godine predlažemo da i vi pozovete svoju obitelj ili dragu osobu i da pobjegnete u ovaj romantičan i egzotični Raj na Zemlji.

Sicilija, Italija

Sicilija je najveći otok Mediterana i odličan je spoj bogate povijest, kulture i predivnih plaža. Provjerite cijene na Siciliji klikom na ovaj link.

Credits. DaliborK/Sicilija/123RF

Credits. DaliborK/Sicilija/123RF

 

Leave a Reply