Novi trendovi – wellness, glamping, priroda, resorti

Novi trendovi u putovanjima. Ovo su uzimali samo određeni, a sada to žele baš svi. Ove godine se očekuje najveći broj rezervacija za nešto drugačiji tip odmora. Umjesto skupih hotela traže se otmjene mobilne kućice, kampovi i turistička naselja, a umjesto hotela u centru grada traže se osamljene vile i hoteli na malim otocima. Oni koji su voljeli boraviti u velikim gradovima sada traže vikend odmor u prirodi i žele što više wellnessa kako bi se napokon odmorili.

Nema ništa gore od onog kad provedeš odmor prepun aktivnosti i na kraju dođeš doma umorniji nego što si bio prije odmora. Zato vam predlažemo nešto drugačiji tip odmora. Malo više meditacije, bazena, masaža, all inclusive-a, odmora u osamljenim mjestima uz more i boravak u prirodi. Opustite se, boravite bez stresa i ne mislite na posao i brige, odmor je za odmaranje.

Želite glamping i odmor u prirodi?

Možda vam je glamping u kolovozu skup, ali već u rujnu je cijena 50% manja. Pogledajte ovaj odličan glamping u mjestu Bale u kampu Mon Perin. Odličan izbor je  mobilna kućica Lopari na Lošinju, i kamping u Rakitju kod Zagreba, ali i u NP Plitvička Jezera.

Želite odmor na jezerima i rijekama?

Za odmor na jezerima i rijekama izdvajamo Šumske dvore jezero Sabljak, Micanove dvore, Riverland na Mrežnici, Kamp Vransko Jezero 

Želite predivan odmor u resortu?

Ako tražite ovakav odmor onda je najbolji izbor uzeti smještaj u resortu Grabovac, resort Čiže u Pazinu, Zaton holiday resort, prekrasni rfesort Petalon u Vrsaru, Amarin resort u Rovinju.

Ako tražite još ideja pročitajte sljedeće vijesti i članke.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

 

Leave a Reply