Adrenalinski odmor u Hrvatskoj (skok sa mosta, rafting, planinarenja, kajaking…)

Hrvatska je predivna i slovi kao jedna od najsigurnijih destinacija za odmor na moru, ali i u unutrašnjosti. Ovog ljeta ne morate samo na kupanje na more. Izaberite i jedan aktivan odmor. Predlažemo neke od najboljih stvari za doživjeti u Hrvatskoj ovog ljeta. Za ponude putovanja provjerite akcije i sezonske ponude na našoj stranici ili kod stranice Jeftina putovanja.

Od sjevera pa do juga i od zapada do istina, Hrvatska je prepuna sadržaja kojeg će zaljubljenici u adrenalin obožavati. Možete na planinarenja, skok bungee sa mostova, možete na sportska penjanja u Nacionalnim Parkovima (Paklenica), uživati u kajakingu po rijeci Zrmanji, odlučiti se na sportski rafting na rijeci Cetini ili uživati u adrenalinskim vožnjama brdskim biciklima po otocima Rab, Lošinj, Krk ili Cresu.

Posjetite Nacionalne Parkove Mljet, Plitvice, Paklenica, posjetite i parkove prirode Papuk, Vransko Jezero, Kopački Rit ili Biokovo. Odmorite na selu u Slavoniji & Baranji i probajte jednu od najboljih gastronomija u Europi. Odmorite u ruralnom turizmu u Sisačko Moslavačkoj županiji i posjetite Čigoč, Lonju, Sisak…. Za one nešto dubljeg džepa predlažemo i luksuznih glamping u termama sv. Martin ili u Tuheljskim Toplicama.

Istraži, doživi i uživaj u Hrvatskoj ovog ljeta. Javite nam se porukom ako trebate savjete ili pomoć oko pronalaska smještaja za svoj odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Vidi više:

Credits. Una, Bosna, by artofdesign from Pixabay

Leave a Reply