Najjeftinija odredišta za ljetovanje na Jadranu ove godine

U ovoj godini se iskreno nadamo ponovno lijepim putovanjima i nezaboravnim ljetovanjima. Cijene smještaja na moru se nešto niže nego prijašnjih godina, ali će se i to uskoro promjeniti pa toplo preporučujemo da svoj smještaj na moru rezervirate što prije. U tekstu ispod donosimo popis mjesta s najpovoljnijim smještajem na moru. Koristite Booking za svoje rezervacije i već danas osigurajte siguran odmor.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za proljeće i ljeto 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. Vodice/ foto by xbrchx/can stock photo

Vodice

Vodice su oduvijek bile odlično mjesto za ljetovanje. Dobri klubovi, niske cijene noćenja, kvalitetni barovi i lijepe plaže. Na ovom linku (klikni) možete vidjeti kako su dostupni apartmani već od 90 kuna dnevno za odmor ovog ljeta.

Split

Split je najlipši grad na svitu! Noćenje u Splitu ovog ljeta već od 95 kuna po osobi. Pogledajte ponudu OVDJE (klikni). Split je najveći grad na Jadranu i ima gotovo 6000 apartmana i hotela.

Pula

Ako želite ugodan spoj kulture i povijesti te lijepih plaža onda je Pula odličan izbor za ljetovanje. Apartmani na moru ove godine već od 100 kuna. Saznajte sve o cijenama klikom na OVAJ LINK.

Makarska

Predivna Makarska ima sve, lijepe plaže, klubove, kafiće i hotele, a boravak je ovdje zaista povoljan. Više od 2000 apartmana i to već od 110 kuna po noćenju. Klikni ovdje – Makarska, CIJENE.

Biograd na moru

Odlično odredište koje ima lijepe plaže, hotele i velik broj mjesta za izlaske. Cijene boravka su ovog ljeta od 120 kuna po osobi. Kliknite – Cijene u Biogradu.

Trogir

Sa gotovo 3500 apartmana Trogir je 3 grad po broju apartmana u Dalmaciji. Ovaj grad je sve ono što vam treba za ljetovanje, ima plaže, spomenike, kulturu, povijest, odličnu gastro ponudu, ma zaista ima sve. Cijene boravka od 130 kuna po osobi. Provjerite – TROGIR.

Trogir by Tupungato/can stock photo

Leave a Reply