Daleke destinacije koje trebate posjetiti nakon Korone

Nakon što završiti sve ovo sa pandemijom u svijetu predlažemo da posjetite jednu od ovih dalekih destinacija. Najbolje cijene za putovanje možete pronaći na stranici najjeftinija putovanja. Za smještaj predlažemo Booking (klikni) jer nudi najbolje cijene i uvjete za odmor.

Punta Cana

Punta Cana je najbolji dio Dominikanske Republike. Čarobna destinacija sa zanimljivom kulturom, odličnim hotelima, predivnim plažama i odličnim mjestima za vodene sportove. Potražite smještaj ovdje – hoteli Punta Cana.

Honolulu, Hawaii

Najljepše mjesto na čarobnim Havajima. Honolulu je jedna zaista posebna destinacija za koji zaista možemo reći kako je “raj na zemlji”.  Predivna flora i fauna, odlične plaže, prašume i vulkan… Izdvajamo Waikiki resort za vaš odmor.

San Francisco

Jedan od najboljih gradova Amerike. San Francisco je grad sa duhom, bogat poviješću i kulturom. Predlažemo Club Quarters za vaš boravak u ovom gradu.

Cabo San Lucas

Biser Meksika, ljetovalište koje bi svatko trebao posjetiti za života. Nalazi se u južnom dijelu poluotoka Baja California. Uživajte u bogatim restoranima i hotelima i istražujući morske dubine i isprobavajući razne vodene sportove. Comfort Inn hotel je odličan izbor ispod svake cijene!

Barbados

Predivna daleka i egzotična destinacija na Karibima. Raznovrsna ponuda hrane, aktivnosti, plaža i hotela.

Tenerife

Egzotičan biser Španjolske koji slovi kao jedan od najboljih otoka Europe. Tenerifi su nešto zaista posebno i nešto drugačije. Ovo je najpovoljnija destinacija za posjetiti s ovog popisa. Za najbolji odmor birajte hotel Parque Santiago III

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Source: Haveseen/Punta Cana/123RF

Leave a Reply