Maldivi – raj na zemlji koji morate posjetiti

Maldivi su jedna od ako ne i najpoželjnija destinacija svijeta. Mnogi Europljani i Amerikanci smatraju Maldivima istinskim rajem na zemlji i već je desetak godina to mjesto najtraženija destinacija za honeymoon (medeni mjesec). Ove godine preporučujemo odmor na Maldivima kao najbolju opciju za putovanje. Za gotove ponude posjetite Najjeftinija putovanja.

Maldivi su poznati po svojem čistom plavom moru, predivnim bijelim plažama, sitnom pijesku i čarobnim palmama. Ovo je destinacija koja će vam zaista pružiti najbolje ljetovanje. Najbolje vrijeme za odmor na Maldivima je od prosinca do lipnja, ali možete putovati i preko ljeta ili u jesen, kiše su moguće, ali kratko traju i nikome do sada nisu pokvarile odmor na Maldivima.

Maldivi su muslimanska zemlja i pravila se trebaju poštovati. Ako želite biti oskudno obućeni i partijati u klubovima u hotelima preporučujemo da birate privatan resort na otoku na kojem ne živi lokalno stanovništvo jer je alkohol zabranjen kao i golotinja. Postoje naravno i hoteli na Maafushiju gdje živi stanovništvo, a gdje vlada diskrecija na privatnom dijelu plaže i unutar hotela.

Ako i uzmete boravak u budget hotelu na nekom od otoka gdje žive stanovnici i dalje možete uz doplatu imati jednodnevni izlet na neki privatan otok gdje možete uživati. Morate samo znati da je let unutar Maldiva od otoka do otoka vrlo skup i ponekad nije isplativo uzeti smještaj u hotelu koji je jako daleko od glavne zračne luke.

Za boravak na Maldivima savjetujemo da uvijek koristite BOOKING – klikni, najbolja stranica koja ima najmanje cijene, a garantira boravak uz opciju da besplatno otkažete smještaj i da ga platite tek pri dolasku što je vrlo važno nakon Covida i događaja u 2020.godini.

 

Želite all inclusive na Maldivima ? Pročitajte OVAJ članak.

Zašto putovati na Maldive?

  • Najljepša destinacijan na svijetu
  • tropska klima
  • predivno more
  • egzotična gastro ponuda
  • bijele plaže sa sitnim pijeskom
  • odličan izbor vodenih sportova

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za proljeće i ljeto 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Maldivi/Carribean/Tropical/ By Violin/ can stock photos

Leave a Reply