Kako do najjeftinijeg all inclusive odmora na Maldivima

Putovanja na Maldive su najpopularnija od gotovo svih egzotičnih dalekih putovanja za parove. Najbolji su izbor ne samo za medeni mjesec nego i za zaruke, godišnjice ili jednostavno kao  odličan izbor za odmor od svega izležavajući se na plažama, ispod palmi i s koktelom u ruci. Putovanja na Maldive možete pronaći na Najjeftinijim putovanjima.

Avionske karte za Maldive najbolje je potražiti kod sljedećih prijevoznika:

  • Turkish Airlines
  • Qatar Airways
  • Emirates
  • Aeroflot

Maldivi su savršena destinacija s 365 dana ljeta i imaju jednu od najboljih klima. Temperatura mora na Maldivima je u prosjeku 27°C, a gotovo da ne pada ispod 24°C što znači da i kada je najhladnije na Maldivima je more toplo kao na Jadranu u kolovozu, ako ne i toplije.

Istina je da Maldivima ima kiše od lipnja do listopada, ali ta kiša neće pokvariti vaš odmor. Zapravo više ljudi putuje na Maldive u srpnju i kolovoz nego u veljači iako je u veljači znatno bolje vrijeme i gotovo da nema kiše.

Kiša koja padne traje kratko, a odmah iza njega dolazi sunce, tako da gotovo da i nema dana u godini, a da se ne možete kupati na Maldivima i sunčati. Možete za primjer pogledati youtube videa raznih putnika koji su bili na Maldivima u vrijeme kiše pa vidjeti kako to izgleda.

No zaboravimo na trenutak na sve to i vratimo se na temu iz naslova. Kako do najjeftinijeg all inclusive odmora na Maldivima? Pa jednostavno, morate samo zaboraviti da odmor baš i neće izgledati doslovno kao s razglednica i to je to.

Cijena all inclusive odmor na Maldivima je vrlo niska, oko 1000 eura po osobi za avionsku kartu i 6 dana all inclusive paketa u hotelima, ali ima “caka”, a ona je ta da je to u hotelu na jednom od javnih otoka gdje živi i stanovništo i gdje plaže baš i nisu savršene, ali su zaista lijepe i to neće pokvariti vaš odmor.

Cijena all inclusive na Maldivima na privatnim otocima u skupim all inclusive resortima je dosta visoka i iznosi oko 3500 eura po osobi pa na više. Zna se pronaći i za 1500 eura po osobi neki paket, ali za vrijeme akcija. U nastavku pročitajte 3 ideje kako dobiti jeftin all inclusive odmor na Maldivima.

Maldivi/Carribean/Tropical/ By Violin/ can stock photos

Što možete očekivati od jeftinog all inclusive-a na Maldivima?

Pa sve što i od skupog uz naravno to da će ipak plaže biti nešto drugačije, da nećete imati privatnost i diskreciju kao na privatnim otocima gdje možete uživati i svemu javno i s diskrecijom.

Na MAAFUSHIJU – kliknite, imate odlične all inclusive hotele u kojima je boravak oko 500 eura po osobi za 7 dana.

U gradu MALE – kliknite, imate isto par all inclusive hotela već od 400 eura po osobi za 7 dana

U slučaju da tražite privatni all inclusive resort on će biti nešto skuplji. Kao najbolji izbor do 2000 kuna po noćenju za dvije osobe sa all inclusive paketom izdvajamo Biyadhoo Maldives resort. Ovaj predivan resort ima samo najbolje recenzije, a noćenje za parove sa all inclusive paketom košta između 1500 i 2500 kuna, ovisno o tipu sobe.

Još jedan odličan resort je KUREDU SPA Resort. Cijena all inclusive paket po osobi iznosi 1000 do 1500 kuna (oko 2000 do 3000 kn po noćenju za parove).

Naravno all inclusive hotel od 5000 eura za tjedan dana uvijek je bolje usluge i boljih soba te s boljim plažama od onog hotela koji istih tjedan dana naplati samo 1000 eura, ali to ne znači da će vaš odmor biti išta lošiji. Prije samo putovanja morate znati da možda za svoj budget nećete moći imati savršen all inclusive kao iz nekog James Bond filma, ali to neće ni najmanje umanjiti kvalitetu vašeg odmora.

Zapamtite da su Maldivi jedno od najljepših mjesta svijeta, a za 1500 kuna po noćenju all inclusive odmor zapravo ni nije skup. Pogotovo kada znate da za taj iznos all inclusive uključuje svu hranu i piće za 2 osobe i sobu u hotelu na 10m od mora, na samoj plaži.Booking.com

Leave a Reply