Ideja za svibanj – Jezera Austrije

Kao idealani odmor u svibnju izaberite putovanje u Austriju i posjetite predivna jezera. Rado predlažemo posjet Hallstattu, ali kako je tamo smještaj među najskupljima u ovom dijelu Europe ipak predlažemo da ovisno o budžetu razmislite o posjetu drugim jezerima i lokacijama u Austriji.

Predlažemo posjet Zell am See (kliknite za ponudu). Predivno i slikovito jezero u srcu Austrije. Za odmor na jezeru predlažemo ova dva apartmana. Cijene hotela uz Zelersko jezero možete pogledati ovdje – Hoteli i apartmani.

Također posjetite i Worthersee tj. Vrbsko Jezero koje se nalazi u pokrajini Koruška. U blizini jezera pronaći ćete velik izbor apartmana i hotela, a posebno ističemo kako je ovo odlična destinacija za obiteljski odmor.

Kao treći izbor ističemo i resort mjesto i jezero Wolfgangsee, predivno romantično mjesto i slikovito jezero koje se nalazi u pokrajini Slazburg. Za odličan izbor hotela i apartmana kliknite ovdje – Hoteli kraj Wolfgangsee.

 

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Credits. Zelersko jezero/Vladimirlavrov/can stock photo

Credits. Zelersko jezero/Vladimirlavrov/can stock photo

Leave a Reply