Europski gradovi koji su nepravedno zaboravljeni

Mnogi Europski gradovi su po nama nepravedno zaboravljeni. Donosimo popis tih gradova i zašto ih trebate posjetiti. Gotovo svi putuju u Berlin, Pariz, Rim, London, Barcelonu ili Amsterdam, a zaboravili su da Europa ima na desetke drugih predivnih gradova koji su odličan i mnogo povoljni izbor za odmor. Ovo su neki od gradova koje preporučujemo da posjetite ove godine.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za proljeće i ljeto 2022.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Lavov Ukrajina by Roman Polyanyk from Pixabay

Lavov

Lavov se nalazi u Ukrajini i jedan je od najljepših gradova Europe. Naš članak za ovaj grad možete pročitati OVDJE.

Riga

Riga je glavni grad Latvije i jedno od najpovoljnijih mjesta za posjetiti ove godine. Naš članak o tome zašto posjetiti Rigu možete pročitati na ovom linku.

Vilnius

Vilnius se nalazi u Litvi i još je jedna predivna destinacija za odličan budžet odmor u 2021.godini.  Vilnius ima bogatu povijest i kulturu, a to je ujedno i grad s najviše crkava u centru grada.

Varšava

Varšava je glavni grad Poljske i odlično mjesto za proljetni odmor. Razlog više je i vrlo jeftin povratni let iz Zagreba za Varšavu.

Bukurešt

Bukurešt je u Rumunjskoj i jedan je od najljepših gradova na ovom popisu, a zaista je zaboravljen od mnogih turista. Predivne avenije, trgovi, parkovi i spomenici kulture koji će vas oduševit.

Krakov

Krakov se nalazi u Poljskoj i jedan je od najljepših gradova Europe. Putovanja u Krakov su iznimno povoljna i lako te jeftino možete avionom u Krakov iz Srbije, Bosne ili Hrvatske. Grad će vas oduševit svojom arhitekturom, šetnicama, restoranima, niskim cijenama i atmosferom.

Odessa

Odessa je jedan od najljepših gradova Ukrajine i pravi je melem za oči. Oduševit će vas kulturom, arhitekturom i odličnom gastro ponudom.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

credits. Nahlik/Krakow/123rf

 

Leave a Reply