Easyjet akcija i ponuda – letovi od 19 eura, a vraćaju novac ili daju drugi let ako slučajno situacija ne dopusti putovanje

Easyjet je upravo poboljšao svoju ponudu. Osim što imaju akciju i letove iz Hrvatske za 19 eura/smjer, nude i opciju da vam vrate novac, daju vaucher ili drugi let ukoliko situacija u svijetu ne dopusti da putujete iz svoje države ili mjesto na koje planirate putovati zatvori granice ili uvede teške mjere. Ovo je odlično! Karte kupite bezbrižno, one su ionako povoljne, a ako nešto krene na krivo samo tražite povrat sredstava ili si izaberite novi (drugi) termin putovanja.

Ponudu Easyjeta možete vidjeti na Putujmo jeftino ili direktno na stranici Easyjet kompanije.

Sve o povratu novca i novim uvjetima pročitajte OVDJE.

Trenutno možete sa EasyJet kompanijom putovati iz Hrvatske na više destinacija, cijene su od 19 eura na više. Povratni letovi od 36 eura. Uključena je osnovna prtljaga te sve pristojbe zračnih luka. Karte se mogu kupiti sa Paypalom ili karticama.

Komentirajte i podijelite i vi svoje informacije i vijesti u grupi na linku ispod.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Travel, Easyjet from skeeze from pixabay

 

Leave a Reply