Putovanja u studenom na sunčane destinacije

Ako planirate putovanje u studenom i želite da to putovanje bude na neku od destinacija koja još uvijek ima visoke temperature, a da se nalazi u Europi onda preporučujemo ove 4 predivne destinacije na kojima je turizam još uvijek aktivan u studenom, a gdje ćete i dalje uživati u visokim temperaturama.

credits: Malta by titovstudio/can stock photo

credits: Malta by titovstudio/can stock photo

Malta

Na otoku Malti, jednom od najvećih i najljepših otoka Mediterana zima je gotovo pa nepoznanica. Prosjek temperature u studenom iznosi visokih 20°C, a gotovo pola studenog ima temperaturu i do 24°C što je odličan izbor za sunčani odmor. Kiše i vjetra baš i nema, ali se na žalost mogu kupati samo oni hrabri kojima ne smeta nešto niža temperatura mora. Pogledajte cijene na Malti.

Santorini

Iako su temperature znatno niže nego u kolovozu ili rujnu i dalje su ugodne za ovo godišnje doba i jesen na Santoriniju znači temperaturu između 18 i 22°C. Santorini je i dalje sunčana i nadasve predivna destinacija na kojoj ćete se i dalje sunčati na terasi svojeg hotela iz kojega se pruža savršen pogled na more i zalazak sunca. Provjerite cijene na Santoriniju.

Cipar

Sunčani Cipar super je izbor za studeni. Putovati možete za manje od 50 eura po osobi avionom. Vrijeme je ovdje odlično sve do prosinca i temperature koje će vas snaći u studenom su uglavnom iznad 20°C, a recimo prošle godine više od 10 dana u studenom imalo je temperaturu od čak 25°C. Pogledajte cijene na otoku Cipru.

Tenerife

Njih smo stavili zadnje jer su dalje od nabrojenih mjesta, ali pripadaju Španjolskoj i riječ je o savršenim destinacijama za odmor u studenom. Ako putujete avionom iz Venecije možete letjeti za manje od 129 eura po osobi, a temperature su odlične jer Tenerifi s razlogom nose naziv otoci vječnog proljeća. Vrijeme je sunčano, a temperature sežu i do 25°C. Pogledajte cijene hotela na Tenerifama.

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Credits: Tenerife by Happyalex/can stock photos

Leave a Reply