BLACK FRIDAY – Avionske karte za 4 € (Iz Hrvatske, Srbije, BiH, Trsta, Budimpešte, Beča itd)

Black friday je pred nama. Ovaj petak i sljedeći petak dolaze najveće akcije lowcost kompanija. Očekujemo avionske karte iz Zagreba, Banja Luke, Tuzle, Niša, Podgorice, Beča i drugih zračnih luka. Trenutne cijene su već akcijske, ali naknadno će spustiti cijene i do 20%. Danas možete kupiti avionske karte za 4.98 € ili 7. 98 eura iz nekih zračnih luka, no to će uskoro biti još povoljnije.

Wizzair, Volotea, Vueling, Ryanair i druge kompanije imaju uskoro crni petak. Možete pratiti ovu stranicu. Najbolje je da u petak provjerite i dodat ćemo popis akcija i linkove preko kojih ćete odmah moći kupiti avionske karte. Ako želite ponudu putovanja koja uključuje smještaj i let predlažemo da posjetite stranicu Najjeftinija putovanja i pošaljete poruku jer tamo imate pakete za više osoba i to sa uključenim smještajem.

Najnovije informacije oko akcija možete pratiti i u Facebook grupi za ljubitelje putovanja. Ovdje možete i tražiti pomoć i savjete drugih koji putuju. Najbrže rastuća grupa na Facebooku. Pridruži se danas. Ovdje možeš pronaći i najpovoljniji smještaj za odmor na moru za sezonu 2023.

Hotelscombined je broj 1 svjetska stranica za hotele. Ovdje možete uvijek pronaći najjeftiniji smještaj. Uskoro i ovdje možete pronaći hotele na black friday akcijama. Zapratite link već danas, pogledajte cijenu i zatim provjerite ponovno u petak posljepodne.

Kakve nas akcije očekuju?!

  • Volotea bi mogla imati rasprodaju letova za 1 € za članove Volotea kluba.
  • Volotea će inače imati akciju 9 eura za sve
  • Vueling priprema akciju 2 karte, 1 u pola cijene
  • Ryanair bi trebao ponuditi sezonsku akciju 4.98 € iz svih zračnih luka
  • Wizzair nudi letove za 6 € za članove Wizz kluba, 7 € ili više za ostale
  • Easyjet ima trenutnu akciju 19 €, ali će dodatno spustiti cijene u petak
  • Lufthansa, KLM, Air France i Croatia Airlines – 20% ili više
  • Turkish Airlines će ponuditi akciju za Istanbul, moguće za 109 €

Napominjemo, neke akcije od ovog petka, glavne akcije od 18.11 (petak) i cyber monday 21.11

Više informacija na linkovima iznad.

Vikend akcije!

  • Spa i wellness, terme i toplice – akcije uskoro!
  • Možete već sad zapratiti OVAJ LINK, ponude će biti uskoro objavljene.

Tekst iznad je napisan po informacijama koje smo pronašli na internetu, iz raznih prijašnjih akcija aviokompanija i informacija koje su već danas dostupne javno. Moguće su promjene, cijene bi mogle biti i niže, ali i nešto skuplje. Točne informacije dobivate u petak ujutro – pratite ovu stranicu.

Leave a Reply