Croatia Airlines umjesto da spusti cijene opet traži pomoć

Ovaj put pomoć traži od svojeg parneta i MZLZ jer kako kažu “”Nedopustivo je da nacionalni avioprijevoznik financira ulazak novih konkurenata na hrvatsko tržište”

Iskreno se nadamo da im se neće na ruku opet dati nešto pa da održavaju visoke cijene jer svatko tko je putovao sa Croatiom Airlines zna da im usluga nije puno bolja od Ryanaira, a cijenesu 2 pa ponekad i 3x veće.

Croatia Airlines se poziva na to da je već dugi niz godina najveći korisnik usluga MZL Zagreb sa više od 50% i traže da im se dodaju novi uvjeti što osobno smatramo smiješnim jer bi prvo trebali poraditi na svojim cijenama i ponudama linija.

Sve gore napisano je naše osobno mišljenje, ali nas zanima i vaše pa komentirajte na Facebooku ili nam pošaljite poruku i email. Hoćete li i dalje koristiti usluge CA prijevoznika iako ne spuste cijene?

Ryanair je stigao u Zagreb i po našim anketama gotovo svaka druga osoba će radije letjeti s njima nego sa Croatiom Airlines ili drugim skupljim prijevoznicima. Osim toga, Ryanaira dolazi sa linijama koje CA i drugi prijevoznici nisu niti imali u ponudi i to je još jedan veliki plus za odabrati let sa tom lowcost kompanijom.

Za raspravu možete da ostavite svoje mišljenje OVDJE1.

 

Croatia Airlines nije po nama uvela dovoljno linija i zapravo ih je smanjila za više od 10 u zadnje 2 godine, a cijene nikako da padnu, pa čak i sada kad znamo da dolazi Ryanair i kada u ponudi imamo bolje opcije i dalje odbijaju spustiti cijene, a avioni su ionako u pola prazni. Ako ste putovali sa CA sigurno ste i više nego jednom bili u avionu sa manje od 50% napunjenog kapaciteta.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

 

Credits: travel by jeshoots from pixabay

Leave a Reply