8 super destinacija na Jadranu

Želite ljetovati na Jadranu ove godine? Nemojte propustiti posjetiti barem jednu od sljedećih destinacija. Predstavljamo 8  super destinacija za ljetovanje na Jadranu. Za popuste na smještaj i najbolji izbor hotela i apartmana kliknite ovdje – Hoteli u Hrvatskoj by Booking.com

Rovinj by Dziewul/can stock photo

Rovinj by Dziewul/can stock photo

Rovinj

Biser Istre, predivan grad bogate kulture i povijesti. Ovaj mali grad oduševit će svakoga tko ga posjeti. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Rovinju.

Opatija

Grad zaljubljenih, odlične atmosfere i romantičnog zalaska Sunca. Ovo je idealna vikend destinacija i destinacija za parove. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Opatiji.

Biograd na Moru

Između Zadra i Vodica smjestio se predivni Biograd. Odličan izbor za izlaske zbog velikog broja kafića i klubova te odličan izbor plaža za kupanje. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Biogradu.

Zadar

Grad bogate povijest i kulture, ali isto tako grad koji nikada ne spava. Odličan izbor zabave, a u blizini su i odlične plaže. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Zadru.

Split

Ako volite povijest i znamenitosti, a opet želite i dobru dozu kupanja i izlazaka onda trebate posjetiti Split. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Splitu.

Dubrovnik

Skup, poseban, tajanstven i predivan. Ovako možemo ukratko opisati Dubrovnik. Posjetite Dubrovnik ako volite bogatu gastro ponudu, odličan zalazak sunca, predivnu kulturu i bogatu povijest. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Dubrovniku

Crikvenica

Crikvenica je relativno blizu Zagreba i ističe se kao idealana destinacija za vikend putovanje na kupanje. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Crikvenici.

Trogir

Bogata kultura, velik izbor događanja i znamenitosti te odlična gastro ponuda. Jeftin smještaj za ljetovanje možete potražiti i rezervirati ovdje – Hoteli i apartmani u Trogiru.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za zimu 2020 i proljeće 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.
Credits. Trogir by Dbjurin/can stock photo

Credits. Trogir by Dbjurin/can stock photo

Leave a Reply