Zaboravi na materijalne stvari i uplati si putovanje

Svi mi bacamo novac na stvari koje nam nisu potrebne, ali je pitanje koliko dugo nam one pružaju ugodu i osjećaj sreće. Već smo mnogo puta pisali zašto trebate putovati, a vjerujemo da i sami znate kako je putovanje jedina stvar vrijedna ulaganja. Uspomene sa putovanja i iskustva sa putovanja nemaju vrijednost. Putovanje košta tako malo, a cijeli život će vam ostati vrijedna uspomena i nešto novo što ste tamo naučili.

Možete kupiti još jedan televizor, dodatno računalo ili novi skupocjeni parfem, ali to će vam uskoro dosadit, kroz vrijeme će se pokvarit, potrošit ili vas više neće zanimati i gotovo smo 100% sigurni kako nećete godinama pričati prijateljima i obitelji o parfemu ili novom komadu namještaja, ali smo isto tako 100% sigurno kako ćete djeci pa i unucima prepričavati događaje i iskustva sa putovanja.

Vaša će djeca svojim unucima možda pokazivati fotografije i video zapise vas kako ste jednom bili na kruzeru na Karibima ili mjesec dana na odmor na Baliju. To su neke stvari koje se najviše cijene i pamte i uvijek će ostati uz vas pa i nakon što vas više ne bude.

Zato predlažemo još jednom da razmislite o vrijednostima u životu i da putujete još i više. Ne morate putovati sa agencijama, možete putovati tako da sami pronađete neko putovanje, a ne morate ni putovati izvan svoje države jer smo sigurni da postoje mnoga brda, jezera, rijeke, gradići i sela u vašoj državi, a da ih još uvijek niste vidjeli.

Komentiraj na našoj Facebook stranici ako voliš putovati i reci nam svoju najbolju uspomenu sa putovanja.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Uvijek preporučujemo da rezervirate preko stranice Booking. Osigurajte se sa najboljom rezervacijom uz uvijek najniže cijene.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: travel by jeshoots from pixabay

Leave a Reply