Vikend u Sarajevu, Tuzli, Međugorju, Mostaru, Banja Luci ili Trebinju već za 15 €

Ako ste u potrazi za povoljnim vikend odmorom, gradovi Bosne i Hercegovine nude izvanredne prilike koje ne smijete propustiti. Za samo 15 eura po osobi, možete uživati u udobnosti hotela u Sarajevu, Tuzli, Međugorju, Banja Luci ili Trebinju, dok za 30 eura možete planirati noćenje za dvije osobe. Obitelji nisu izostavljene, s ponudama od samo 12 eura po osobi za obitelji s jednim djetetom, a neki hoteli čak uključuju doručak u ovoj nevjerojatnoj cijeni. Iskoristite ove prilike ove jeseni i zime i doživite čaroliju ovih gradova, uživajući u komforu hotela po cijenama koje su jednostavno neodoljive.

credits. Sarajevo by Mesut/Dogan/123rf

Sarajevo

Glavni grad Bosne i Hercegovine, Sarajevo, poznato je po svojoj jedinstvenoj historiji i kulturi koja spaja istok i zapad. Vikend u Sarajevu pruža priliku da se istraže historijske znamenitosti poput Baščaršije i da se uživa u bogatoj gastronomskoj ponudi. Za smještaj uzmete boravak u HOTELU M3,

Tuzla: Tuzla, grad soli i industrije, privlači svojim slanim jezerima i šarmantnim centrom grada. Vikend boravak u Tuzli nudi opuštajuće šetnje uz Panonska jezera i upoznavanje s bogatom kulturnom baštinom. Odmor u Tuzli je dostupan za 15-20 €, ali predlažemo ipak predivan GRAND HOTEL koji košta 25 € po osobi, odličan doručak i spa.

Međugorje

Poznato kao mjesto hodočašća, Međugorje nudi mir i duhovno obnavljanje. Vikend u ovom malom mjestu može biti prilika za razmišljanje i posjetu poznatom brdu ukazanja. Samo 15 eura po osobi za odmor u HOTELU MATAL.

Mostar

Mostar je grad u kojem se siprepliću kultura, povijest i umjetnost. Nama omiljeni grad za vikend odmor u BiH. Za odmor birajte HOTEL VILA & SPA.

Banja Luka

Ovaj grad na sjeveru Bosne poznat je po svojim zelenim bulevarima, tvrđavi Kastel i živahnom društvenom životu. Vikend u Banja Luci idealan je za one koji traže kombinaciju rekreacije i kulture. Za odmor birajte HOTEL KAMEL.

Trebinje

Smješteno u blizini granice s Hrvatskom, Trebinje očarava svojom mediteranskom klimom, vinogradima i starom jezgrom. Vikend u Trebinju prilika je za uživanje u lokalnim vinima i istraživanje bogate povijesti. Predlažemo HOTEL SL INDUSTRY.

Credits; Trebinje, BiH by Violin/ can stock photo

Za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2023.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply