Vikend iz snova – Bad Ischl i Hallstatt

Izaberite 3 dana za vikend i posjetite jedno od najslikovitijih mjesta na svijetu. Provedite petak, subotu i nedjelju na jednom romantičnom i slikovitom putovanju u Austriju. Preporučujemo boravak u spa hotelima u Bad Ischil-u te odlazak na kupanje i odmor na jezero Hallstatt. Idealno vrijeme za putovanje je između lipnja i rujna. Za noćenje potrebno je izdvojiti oko 400 kn po osobi, a do Bad Ischila i Hallstatta možete za 4h autom iz Zagreba.

Iskustvo  više:

Za super slikovito putovanje preporučujemo vlak između Graza i Hallstatta. Do Graza možete za 120 kn autobusom odakle možete za oko 30 eura vlakom do Hallstatta kroz najslikovitiju regiju Austrije. Iskustvo više koje se pamti cijeli život.

Smještaj

Kako je smještaj vrlo skup i uglavnom rasprodan potrebno je što prije napraviti rezervaciju. Bad Ischil prepun je spa i wellness hotela u kojima možete imati nezaboravan i romantičan vikend za dvoje. Odličan je ovo izbor i za medeni mjesec. Pogledajte cijene hotela i apartmana klikom ovdje – Hoteli u Bad Ischilu.

credits. Hallstatt by ihara hirotaka/123rf

credits. Hallstatt by ihara hirotaka/123rf

Leave a Reply