Vijesti – putovanja su aktualna, rasprodaju se paketi

Mnoge agencije bilježe ogroman rast rezervacija, a putovanja bez agencija isto tako imaju velik porast. Najtraženija su ljetovanja, vikend putovanja u maju i junu (lipanj i svibanj) ili daleka putovanja za jesen i zimu 2021/2022. Mnoge aviokompanije imaju već danas akcije za putovanja u jesenin i zimu, a do tada bi se zbog cijepljenja već trebalo daleko lakše putovati.

Za sada, natraženija putovanja su ona osobnim vozilom ili letovi unutar EU na ljetne destinacije kao što su Jadran u Hrvatskoj, Grčka, Cipar, Turska ili Španjolska. Popularne su i destinacije kao što su Pariz, Rim i Atena. Za ovakva putovanja pakete s letom i hotelom možete pronaći jeftino na stranici Putujmo hr. Kliknite i na linkove ispod ako želite uštedu i savjete kako jeftinije putovati.

Aviokompanije moraju vratiti novac od karte ili dati vaucher ako se ne može putovati u slučaju pogoršanja situacije, a mnoge kompanije vam već danas nude opciju da svoj let besplatno otkažete bilo kad do kraja godine – ovo je sigurna opcija da si osigurate putovanje bez straha. Što se tiče hotela, Booking nudi najbolje opcije i to daleko ispod cijene, a ne morate ni platiti sve do dolaska + možete sve besplatno otkazati na vrijeme.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: travel by jeshoots from pixabaya jad

Leave a Reply