Valentinovo u Budimpešti već od 17 eura

Putovanje u Budimpeštu na vikend za Valentinovo. Rezervirajte odličan smještaj za boravak u Budimpešti za samo 17 eura po osobi ili 34 eura za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u hotelu Elite.  Klikom na link ispod možete za samo 17 eura po osobi rezervirati smještaj u centru Budimpešte  u odličnom hotelu Elite koji trenutno nudi i do 40% popusta za boravak. Prijevoz do Budimpešte nije uključen u cijenu, a do Budimpešte možete za 34 eura s  s Flixbus.hr ili vlakom iz Zagreba, Ljubljane i Beograda. Termini su slobodni i za prvi i drugi vikend u veljači. Kliknite na link ispod za informacije, kontakt broj, rezervaciju i galeriju fotografija hotela. Za popust klikinite ovdje – Airbnb.

 

KLIKNITE ZA SMJEŠTAJ U ELITE HOTELU

PRIJEVOZ REZERVIRAJTE OVDJE

Preporučujemo da hotele potražite i ovdje: BOOKING

Napominjemo kako možete i sami pronaći povoljan smještaj u Budimpešti  na stranici Airbnb. Kliknite ovdje i registrirajte račun i dobivate 30 eura popusta – Airbnb pozivnica.

Budimpešta je poznata po dvorcu, šetnicama, restoranima, odličnoj hrani, mostovima i raznim drugim atrakcijama. Putovanje u Budimpeštu stajati će vas 17 eura za smještaj i prijevoz u iznosu oko 34 do 40 eura ovisno o prijevoznom sredstvu.

 Budimpešta lovcinaodmore

Za jeftine hotele možete da kliknete ovdje desno na tražilicu hotela >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Korisne informacije:

Uvijek preporučujemo da avionske karte provjerite na stranicama skyscanner

Uvijek preporučujemo da hotelski smještaj pretražujete na stranicama booking

Uvijek preporučujemo da dodatne informacije o destinacijama potražite na stranicama tripAdvisor

Za detalje o vizi i putovnicama pogledajte ovdje. Vizni sustav RH & Vizni sustav RS

Leave a Reply