Tropski otoci koje morate vidjeti za života

Tropski otoci su zaista Raj na Zemlji i mjesta na kojima možete doživjeti najbolje kupanje i izležavanje na suncu. Naravno putovati na neke od ovih destinacija zaista nije jeftino, ali nije ni približno skup kao što to neke turističke agencije pokušavaju prikazati.Najbolje ćete proći ako sami organizirate putovanje na jedan od ovih otoka. Bitno je znati da trebate potražiti avionske karte i smještaj u hotelu barem 4 mj prije samog putovanja.  Avionske karte možete pogledati na Kayaku ili Skyscanner tražilici, a hotele na stranici Booking.com.

Francuska Polinezija, Bora Bora

Savršena destinacija za medeni mjesec. Ovo je jedna od najtraženijih destinacija na svijetu. Putovanja na Bora Boru su dostupna već od 15 000 kuna. Avionska karta i smještaj 7-10 dana. Potražite cijene noćenja ovdje – Hoteli Bora Bora.

Francuska Polinezija, Tahiti

Putovanja na Tahiti uključuju barem 2 presjedanja, a putovanje zna trajati i više od 36h s uključenim presjedanjima. Trud se zaista isplati jer je ovo jedan od najljepših otoka na svijetu. Hotele i cijene pogledajte ovdje – Hoteli na Tahitiju.

Moorea, Francuska Polinezija

Po mnogima Moorea je najbolji otok Francuske Polinezije.  Ukoliko si to možete priuštiti najbolje je posjetiti Mooreu i Bora Boru kao savršene 2 destinacije za bračno putovanje. Cijene noćenja pogledajte ovdje – Hoteli na Moore-i.

credits: travel by dotshock/can stock photo

credits: travel by dotshock/can stock photo

Maldivi

Maldivi su nevjerojatna destinacija koja je znatno povoljnija od Francuske Polinezije, ali ništa manje atraktivna. Putovanja avionom već od 3800 kuna i smještaj već od samo 200 kuna po osobi. Potražite svoja putovanja na Maldive ovdje – Cijene na Maldivima.

Hawaii

Havaji su po mnogima najbolja daleka destinacija. Ovdje nema zime, nema oluja i nikada nije jako vruće. Gotovo da se ne može pronaći mjesto na svijetu koje ima bolju klimu od Havaja. Cijene boravak na Havajima možete pogledati ovdje – Hoteli na Havajima.

Credits: Oahu/Hawaii by Lorcel/123RF

Credits: Oahu/Hawaii by Lorcel/123RF

Seychelles

Čarobni Sejšeli su povoljna i predivna destinacija na koju putuje sve više turista iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Ako tražite povoljno, a vrlo egzotičnu destinaciju onda je naša preporuka da to bude putovanje na Sejšele. Cijene na Sejšelima pogledajte ovdje – Hoteli na Sejšelima.

Source: IKalinin/ Seychelles / 123RF

Source: IKalinin/ Seychelles / 123RF

Leave a Reply