Top 5 zanemarenih destinacija koje morate posjetiti u kolovozu

Europa je zaista velika i prepuna iznenađenja, a neke destinacije su ove godine na žalost zanemarene od strane turista i putnika pa toplo preporučujemo da ih posjetite. Ovo je top 5 zanemarenih destinacija koje morate posjetiti u kolovozu. Ako tražite smještaj kliknite ovdje – Najjeftiniji hoteli. Uzmite 30 eura popusta za noćenje preko pozivnice za Airbnb klikom ovdje.

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

credits: Rome by Sborisov/can stock photo

Rim

Svi nešto putuju na more ili u druge velike gradove Europe da su potpuno zaboravili na sva ona čuda i bogatstva koja skriva predivni Rim. Ako volite kulturu i povijest, romantične šetnje i ukusnu hranu onda morate putovati u Rim. Letovi za Rim iz Trsta su trenutno na akciji i možete letjeti avionom za manje od 40 eura.

Zürich

Predivni Zürich je popularan uglavnom u proljeće i ranu jesen, a upravo u kolovozu ga trebate posjetiti. Svakodnevno možete putovati autobusom, vlakom ili avionom iz Zagreba i drugih gradova Hrvatske. Zurich je predivan grad koji će vas oduševiti. Smještaj uvijek prvo potražite na stranici Booking.

Salzburg i jezera

Osim Beča u Austriji u kolovozu morate posjetiti i grad predivne kulture, povijest i glazbe, čarobni Salzburg i jezera koja ga okružuju. Zbog blizine Hrvatske i Slovenije ističe se kao odlična vikend destinacija za kolovoz.

Kopenhagen

Glavni grad Danske kao da je nepoznanica mnogim turistima u kolovozu, a mi savjetujemo da baš tada putujete u ovaj predivan grad.  Ovdje su temperature u kolovozu oko 25°C što je i do 10°C manje nego u Hrvatskoj. Posjetite mnogobrojne muzeje i uživajte u vrhunskoj ponudi hrane.

Stockholm

Još jedna predivna destinacija gdje se možete malo rashladiti. Temperature su savršene i iznose oko 24°C, a sunce sija i sve je predivno. Savršen izbor za jedan city break u kolovozu. Trenutno možete direktno letjeti iz Zagreba.

Stockholm 01

Leave a Reply